Skip to main content
  • 20.01.2018.

Sudar Percussion u Lisinskom sprema spektakl posvećen Jean-Michel Jarreu

Ansambl u potpunosti posvečen klasičnim udaraljkama u koncertnoj dvorani Lisinski sprema veliki koncert gdje će u multimedijskom spektaklu svirati glazbu posvećenu francuskom majstoru Jean-Michel Jarreu.

Piše: 

Sudar Percussion u sebi svojstvenom energičnom stilu izvest će glazbu Jean-Michela Jarrea koja već četiri desetljeća oduševljava obožavatelje elektroničke glazbe diljem svijeta. Sudarova izvedba skladbe Oxygene IV dobila je nevjerojatno pozitivne kritike ne samo od publike već i od samog Jean-Michela Jarrea i njegovog diskografa Francis Dreyfus Music, BMG France s kojima Sudarovci ostvaruju međunarodnu suradnju i tako napravio još jedan veliki iskorak u promociji udaraljki u Hrvatskoj.

[Event]

Spoj elektroničke glazbe i klasičnih udaraljkaških instrumenata je novi izazov ansambla i korak dalje u otvaranju glazbenih mogućnosti.  U svom osebujnom stilu, takav izričaj uz posebne audio-vizalne spektakularne efekte ne može nikoga ostaviti ravnodušnim te i vas pozivamo da budete dio tog neponovljivog spektakla. Sudaru će se pridružiti veliki mješoviti zbor iz Slovenije, Darko Sedak-Benčić na trubi i gosti iznenađenja.
{youtube}gGDg6uxGf_E{/youtube}

Sudar će 11. veljače dvoranu pretvoriti u multumedijalnu iluziju, a posjetitelje ostaviti bez daha u neponovljivom multimedijalnom spektaklu.
{youtube}gA-qZOrNt4c{/youtube}

[WEB]
[FB]
[YT]
[TW]
 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2