Skip to main content
  • 3.11.2022.

Talijanski ministar unutarnjih poslova zaustavio veliki ilegalni rave

Vikend za nama bio ispunjen halloween partyjima i raveovima

Piše: 

Takav slučaj je bio i u talijanskoj Modeni, gdje je grupa organizatoria isplanirala veliki trodnevni techno rave Witchtrek 2k22” koji je trebao trajati za vrijeme produženog vikenda.

Više od tri tisuće ljudi okupilo se iz svih krajeva Italije te susjednih država na ilegalnom raveu organiziranom u napuštenoj tvornici. Rave je krenuo u subotu navečer, a već sutradan je bio gotov.

Vidjevši snimke koje su kružile po društvenim mrežama, novi talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Piantedosi naredio je zaustavljanje ilegalnog ravea i poslao karabinjere u raciju. Dolaskom nekoliko stotina talijanskih policajaca, ilegalni rave mirno se razišao.

Završetkom policijske akcije gašenja ilegalnog ravea, na društvenim mrežama se javio talijanski ministar prijevoza i infrastrukture s nekoliko komentara među kojima i “Sretna Noć vještica svima osim onima iz svih krajeva Europe koji su došli stvarati kaos i nered u Modenu na ilegalnom rave partyju.”

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2