Skip to main content
  • 13.09.2022.

Tanzen se napokon vraća i dovodi Jennifer Cardini!

Nakon (pre)dugih 1001 dana od gostovanja Patrice Baumela, tanzen se napokon vraća na jesenski plesni podij legendarnog kluba Aquarius

Piše: 

Za toliko očekivani nastavak svoje plesne avanture Tanzen Kollektiv odabrao je parišku DJ-icu i vlasnicu etikete Correspondant – Jennifer Cardini. Ova karizmatična kraljica plesnog podija, kako joj mnogi tepaju, 16. rujna premijerno stiže u Zagreb.

Cardini će zagrebačku publiku osvojiti 3-satnim setom, zato ulaštite svoje plesne cipelice jer ovo je prilika za ples koja se ne propušta!


Credit Laurie Diaz

Iako ime poput Jennifer Cardini nije potrebno posebno predstavljati, valja napomenuti kako ova energična Francuskinja s njemačkom adresom stiže u Hrvatsku na vrhuncu svoje karijere. Samo ove godine lista klubova i festivala na kojima je nastupala prelazi brojku 70, a klub Aquarius u Zagrebu naći će se uz bok imenima poznatih svjetskih klubova poput fabric, Volt, Fuse, Berghain, DC-10, Shelter i Amnesia, te velikim festivalima poput Lost Village, Glitch, Loveland, Sonar, Bricks i Extrema.

Svojim eklektičnim miksevima koji spajaju techno, electro i disco, kroz karijeru dugu 15 godina, Jennifer Cardini vrlo dobro pokazuje kako zna napraviti atmosferu u kojoj se svi osjećaju dobro i dobrodošlo.

Njena životna filozofija ne odražava se samo u zaraznim DJ setovima, glazbi objavljenoj na vlastitoj etiketi Correspondant i indie orijentiranoj etiketi Dischi Autunno, već i u njezinom angažmanu u podršci LGBT zajednici.

Domaću podršku pružit će Time To Sleep i TJ Mozer.

Ulaznice u pretprodaji potražite u sustavu Entrio i kupite na vrijeme po cijeni od 130 kn. U slučaju da ostane neprodanih ulaznica, ulaznice ćete moći kupiti na vratima kluba po cijeni od 150 kn.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju