Skip to main content
  • mr dj dario zoky
  • 17.07.2013.

Techno dvojac u Kino Klubu

Svi technoljupci doći će na svoje jer u novootvorenom klubu, Kino Klub, sve od sebe će za pultom dati Mr DJ Dario i  Zoky.

Naslovna foto

mr. dj dario zoky
 
Sam klub se nalazi u sklopu Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi, u tzv. hrvatskom Hollywoodu,  a očekuje vas vrhunski sound i light te provjereni DJ dvojac.
 
Mr. Dj Dario čovjek je bez kojeg je nezamisliva današnja hrvatska scena elektronske glazbe, baš kao i povijest iste. DJ karijeru započeo je još davne 1983. godine, ali glavni trenuci kada je, možemo reći, "sve krenulo" bili su 1994./95., odnosno u samim počecima stvaranja naše rave scene kada je igrom  slučaja dobio rezidenciju u kultnoj Kašini. 
 
Odonda je nanizao zavidan broj nastupa od kojih možemo izdvojiti i turneju po Aziji te možemo spomenuti i ranu produkcijsku suradnju s Petrom Dundovom. 1998. godine pokreće legendarni program "Kraljevstvo", a kasnije je i rezident neprežaljenog techno diva od programa pod nazivom "Perfection". Nedavno se vratio produkciji, a svira neprestano stvorivši svoj  prepoznatljiv zvuk.
{youtube}f0kYpc7ZZ58{/youtube}
 
 Zoky je techno DJ i producent iz Zagreba, jedan od osnivača Rave'N'Roll i Techno Clubbing programa koji su potvrdili kako techno i dalje živi i tek je u usponu i naponu snage u Lijepoj našoj. Aktivan je preko 15 godina na hrvatskoj elektronskoj sceni kojoj je pridonio stotinama nastupa na raznim eventima, festivalima, ali i rezidencijama u brojnim klubovima i programima.
 
Svojim energičnim nastupima pridobio je pažnju publike te tako imao priliku nastupati na eventima diljem Hrvatske, ali i počastiti svojim specifičnim kreiranjem techno priče iza pulta i klubove nekih europskih zemalja. U posljednje vrijeme se maksimalno posvetio produkciji techno glazbe, pa se tako njegova izdanja trenutno mogu naći na poznatim izdavačkim kućama kao što su Naked Lunch i Techno Factory Records.
{youtube}fP9EQDyr_YA{/youtube}
 
Upad je 20 kuna do ponoći, deset više nakon, a techniciranje se odvija u subotu, 20. srpnja, s početkom u 22 sata.

{jcal_latest eventid=3798}

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju