Skip to main content
  • 10.01.2019.

Techno, electro, house Brazilka Terr stiže u Tunel

Nakon spektakularnog novogodišnjeg aftera, iduća subota rezervirana je za novu epizodu zabave u Tunelu.

Piše: 


Dok je, odrastajući u Brazilu, svirala gitaru po punk bendovima, žicala je prijatelje da je nauče kako se radi glazba na računalu i do 19. godine počela producirati. Preselila je u Barcelonu, pa u Berlin, a danas je jedno od najzanimljivijih novih imena na sceni elektroničke glazbe. Prvi EP izbacuje za Hotflush od Scube, što joj je kako kaže pomoglo proširiti horizonte. Njen stil je techno, electro i house sa electro-futurističkim teksturama i analognim zvukovima. Trenutno razvija i uskoro kreće sa audio-vizualnim nastupima uživo.

Dakako, riječ je o Terr koja u subotu 12. siječnja nastupa u šibenskom Tunelu. Svi koji su bili tamo za Novu godinu na afteru u Tunelu, jako dobro znaju kakva ih atmosfera čeka. Pult će s odličnom Terr dijeliti i Paleolitik. Ulaznice putem sustava Entrio u pretprodaji nabavite za 40kn (60 u Tunelu).

 

Terr je izjavila: "Elektronička glazba mi je dopustila da oživim zvukove koje sam imala u glavi. Nema granica; mogla bih oživjeti sve što sa mogla zamisliti". Potom je 12 mjeseci provela istražujući nove tehnike i tako postala studio "freak" ulažući sve u nužnu analognu opremu kako bi ostvarila i oživila zvukove iz glave.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2