Skip to main content
  • 20.02.2018.

”Techno treba postati nova mainstream glazba, treba skinuti undergound oznaku sa sebe”

Jučer je na Facebooku osvanuo zanimljiv post na profilu DJ-a Regal koji je napisanim dočekan lančanom reakcijom negativnih komentara.

Piše: 

Talijansko-španjolski DJ Gabriel Cassina putem Facebook stranice svog pseudonima Regal dobio je veliku pažnju kada je napisao kako je vrijeme da techno scena postane novi mainstream.

Kao da se sve vrti oko novca, Regal je skrenuo pažnju na rap glazbu za koju kaže da je trenutni mainstream vrijedan milijune i milijune dolara. Tu je njegovo mišljenje kako u trenutku kada rapu "istekne rok trajanja" techno treba biti spreman preuzeti tron.

Ono što je dosta diskutabilno ovdje je stav kojim želi istaknuti kako se tu ne bi radilo o promjeni zvuka ili tome da se postane bogat, već da se sve podesi na način da nove generacije slušaju techno. A za kraj, kaže kako je vrijeme da se skine undergound oznaka sa techno glazbe.

U komentarima je napisao kako su prije 20 godina The Prodigy bili non-stop na radiju, kako je techno prodavao po 10 000 ploča, a danas ništa od toga više nema.

Također, svato tko je naišao na ovaj članak ostavio mu je poruku kako je potpuno pogriješio svojim viđenjem "nove" techno scene.

Pročitajte njegov post u prilogu ispod:

 

Napišite nam svoja mišljena kako ste shvatili poruku Regala.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2