Skip to main content
  • 21.03.2024.

Temptation slavi 20 godina uz Marca Baileyja u Osijeku

Temptation slavi 20 godina sa legendom techno scene, koji je već jednom nastupao kod njih i to na drugoj obljetnici, 17. ožujka 2006. u klubu Quo Vadis, u Vukovaru.

Piše: 

U subotu 23. ožujka, Temptation slavi 20 godina postojanja u osiječkom klubu EPIC uz Marca Baileyja te domaćine Tom Spocka i Omkea.

Marco Bailey je krenuo razvijati svoju karijeru još krajem 80-ih u rodnoj Belgiji. Tri desetljeća kasnije i dalje je poznat kao umjetnik koji se na sceni zadržava inovacijom i pomicanjem granica u techno glazbi – bilo kroz produkciju, menadžment labela ili putovanja svijetom da raspleše mase besprijekornom selekcijom i tehnikom miksanja. Tijekom karijere, Bailey je izdao podosta dobro prihvaćenih singlova, EP-a i albuma, a diskografija mu broji gotovo 200 izdanja – uvjerljivo demonstrirajući intuitivan i promišljen pristup stvaranju, ali i želju za razbijanjem šablone trendova u danom trenutku.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Core-Event.

FB EVENT: Temptation 20th Anniversary with MARCO BAILEY @ Klub Epic, Osijek 23.03.2024.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2