Skip to main content
  • alt
  • 12.06.2015.

The Black Madonna u Tisnom

Uz ekipu koja vodi Not So Silent partyje u Glasgowu, Edinburgu i Londonu na fantastičnom, izvan svakog suvislog smisla osim užitka, Stop Making Sense-u po prvi puta iza pulta staje matrijahalna elektronička božica The Black Madonna.

 
Osim dame u šijatom grudnjaku koja je po svoj alias zagrabila u božansko (totalno znači Bogorodica) to je učinila i Marea Stamper i onda je uzela kantu boje i obojila je u crno. Demiurginja beata ne zadovoljava se time da bude samo trofejna dama puteva već preuzima čikaški Smart bar i podiže valove svojim setovima za Boiler Room i FACT.

alt

 
Nakon što preuzima rezidenciju najstarijeg čikaškog kluba 2012. ujedno postaje i njegova kreativna direktorica koja iz rukava sipa setove natopljene kozmičkim discom, technom i svime onime što možete pronaći između i ujedno je vlasnica najsažetijeg naj bad ass objašnjenja onoga što elektronika treba.
 
“Dance glazba treba pobunjene djevojke. Dance glazba treba Patti Smith. Treba DJ Sprinkles. Dance glazba treba malo nelagode sa svojom euforijom. Dance glazba treba soli na ranu. Dance glazba treba žene preko 40. Dance glazba treba DJ-e koji doje i pokušavaju uspavati klince prije no što zavrte. Dance treba razdražljive gayave i teenagere koji su umorni od ovog sranja. Dance glazba treba pisce i kritičare, akademičare i povjesničare. dance glazba treba siromašne ljude i ljude koji nemaju prave cipele da bi ušli u klub. Dance glazba treba majice bez ovratnika, Dance glazba treba one koji su se borili čitav tjedan. Dance glazba treba ljude koji su morali doći prije ponoći jer si ne mogu priuštti punu cijenu ulaznice. Dance glazba ne treba više statusa Q.”

alt

 
I baš na prekrasnoj lokaciji Tisna adresa je Stop Making Sense festivala koji će se održati od 16. – 19. srpnja i čekaju vas zaista golema imena naše glazbene plave kugle na kojoj jurimo kroz eter. Ovdje će se zateći i DJ Koze, Skream, Anja Schneider s ekskluzivom desete godišnjice labela Mobilee Records, Nizozemac Martyn, Levon Vincent, Nick Hoppner iz Njemačke, Sebo K, Jackmaster, dugogodišnji rezident berlinskog Panorama Bara i glazbenik koji izdaje za Ostgut Ton Anthony Naples, Jan Kincl, MIss Jools, Jasper James…
 
Posjeti službeni page, dođi, pleši i pusti sav smisao kojim se opterećuješ tijekom godine da se rastopi poput zveketavog leda u orošenoj ljetnoj čaši.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk