Skip to main content
  • 13.01.2015.

Povoljnije ulaznice za Exit Festival do 15. siječnja

Aktualne, povoljnije cijene ulaznica za nadolazeći Exit Festival bit će na snazi do ponoći s četvrtka 15., na petak 16. siječnja.

Piše: 


Trenutna cijena Exit Avanture, koja uključuje festivalsku ulaznice za Exit i Sea Dance Festival iznosi 459 kn na prodajnom mjestu, odnosno 474 kn pri kupovini online. Od petka 16. siječnja, cijena Exit Avanture raste na 549 kn pri kupnji na prodajnom mjestu, odnosno 559 kn pri kupovini online. Cijena festivalske ulaznice za Exit iznosit će 459 kn (prodajno mjesto), odnosno 474 kn (online). Sve ostale cijene – festivalska ulaznica za Sea Dance te kampovi – ostaju nepromijenjeni.
 
Oni koji kupe komplet ulaznica Exit Avantura uz kartu za Exit Festival dobivaju ulaznicu za Sea Dance Festival potpuno besplatno, uz uvjet registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem stranice www.gigstix.com od 1. do 31. ožujka 2015.
Petnaesti rođendan najboljeg europskog festivala proslavit će se u velikom stilu: EXIT festival bit će održan od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. srpnja na plaži Jaz u Crnoj Gori.
{youtube}82Bf2-Qiyx0{/youtube}

Prvi najavljeni izvođači su: Motorhead, Eagles Of Death Metal, Škrtice, Goblini i Eyesburn, zatim Chris Liebing i Adam Beyer, kultni detroitski tandem Octave One i sve popularniji predstavnici poznate Beyerove „Drumcode“ etikete, Nicole Moudaber i Joseph Capriati te domaća podrška – Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Lea Dobričić.
 

Prodajna mjesta uključuju sljedeće lokacije po gradovima:

Zagreb:
Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
Aquarius CD shop – Branimir centar, Kneza Branimira 29
Aquarius CD shop – Maksimirska 16
Aquarius CD shop – Varšavska 13
Churchill – Arena centar, Lanište 32
Churchill – Avenue Mall, Av. Dubrovnik 16
Churchill – City Center West, Jankomir 33
Daily News – Importanne Glavni kol. Trg Ante Starčevića 1
Dirty Old Shop – Zagreb, Tratinska 18
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76
Punkt – Branimir centar, Kneza Branimira 29
Record Store Zagreb, Tkalčićeva 3
Tvornica Kulture, Šubićeva 2
 
Osijek:
Daily News – Kaufland, Josipa Reihl-Kira 40
Luminis, Županijska 1
 
Pula:
Activa Travel Pula, Scalierova 1
Dina De Ville's shop, De Villeov uspon 1
 
Rijeka:

iGrow shop, Blaža Polića 5
 
Split:
iGrow shop, Kružićeva 6
 
Zadar:
iGrow shop, Stomorica 2
 
Novalja:
Sunturist Novalja, Kranjčevićeva b.b.
 
Online:
www.entrio.hr

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2