Skip to main content
  • alt
  • 6.04.2015.

The Prodigy osvijetlili pročelja Londona

Za sve koji su bilo kojem trenu urlali na Smack My Bitch Up ili Firestarter potpuno je jasno da britanski kraljevi prljave elektronike nikada nisu radili stvari na uobičajeni način.

 
2015. je donijela fantastične vijesti s izlaskom novog albuma “The Day is My Enemy”. Album s fobijom spram dnevnog svjetla, koji šapuće svim noćnim pticama koji dane žive natopljeni kofeinskim parama sve dok sunce ponovo ne zađe, opravdao je očekivanja fanova koji su na njega čekali 6 godina i još prije samoga izlaska teaserima za nekoliko stvari poput naslovne stvari, zatim Nasty i The Wild Frontier, uspio si je izgraditi status kulta.

alt

 
Beskompromisni glazbeni put nepopustljivog beata koji dere i mrvi sve pred sobom popraćenog vokalima Keitha Flinta ovom musavom elektro punk grungeu novog izdanja pridružili su i jednako opskurnu naslovnicu s koje u tebe bulji demonska lisica.
 
No kako je obični marketing za jednake takve smrtnike smrtnike dečki su na znamenitosti Londona proicirali ovu pobješnjelu liju. Pojavila se na Houses of Parliament, Battersea Power Station i Shoreditch High Street stanici. Na Battersea elektrani lisica se pojavila oko pola 9 uvečer, 2. travnja, oko 22 sata na Shoreditch High Street stanici, da bi u ponoć zasjala podno Big Bena.

Čini se da će šesti studijski album jurnti na prvo mjesto top ljestvica sa i bez ovog pomaknutog lightshowa, ali to ne znači da ga ne trebaš vidjeti pa izvoli:

alt

alt

alt

 

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2