Skip to main content
  • 2.02.2020.

The Siids proglašeni Electro&Off izvođačem godine!

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off u četvrtak 30. siječnja održala se drugi put u zagrebačkoj Tvornici kulture, a nagrađeni su glazbenici koji su svojim marljivim radom obilježili hrvatsku rock&off glazbenu scenu tijekom 2019 godine.

Piše: 


Stručni žiri sastavljen od 77 novinara iz preko 40 medija donio je svoj sud, a izvođači su slavili u 10 kategorija. Riječki autorski tandem The Siids, iza kojeg stoje talentirani glazbenici Darko Terlević i Stanislav Grdaković, proglašeni su Electro&Off izvođačem godine.

Prozvani "najperspektivnijim novim riječkim bendom" sigurnim koracima kroče domaćom i regionalnom glazbenom scenom, a odličnim debitantskim albumom "Brutalist" kontinuirano osvajaju publiku i kritiku. The Siids osvajaju i svojim atraktivnim live nastupima prožetim bogatim elektroničkim zvukom i tamnim dvoglasjem.

Mali dio toga dečki su pokazali nastupom i izvedbom pjesme 'Meaningless/Weightless', a nakon toga nastupali su sinoć na otvaranju Rijeka EPK2020 u klubu Život.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk