Skip to main content
  • 2.02.2020.

Još danas otvorene javne prijave projekata za nagradu Ambasador

Za četvrto izdanje Ambasadora u tijeku su otvorene prijave projekata i kandidata koje završava večeras u 23.59h.

Piše: 


Prijave su otvorene od 26. siječnja
Svoje favorite prema definiranom pravilniku, kategorijama i kriterijima mogu prijaviti nositelji projekata, suradnici, prijatelji i fanovi.

Ove godine je predloženo 35 kategorija, a točan broj utvrdit će se nakon završenih javnih prijava i prijedloga za prednominacije koje radi struka. Nekoliko novih kategorija, među kojima se ističe i Vizualno rješenje godine, kao i nagrada za "Najperspektivniji band / autorski projekt elektroničke glazbe".

Objava nominacija je 11. veljače
Ambasador 2020. dodjeljuje priznanja za ostvarenja s područja elektroničke glazbe, u razdoblju od 1. siječnja 2019. do 31. prosinca 2019. Nagrada obuhvaća projekte nastale u Hrvatskoj u 32 kategorije, te 3 regionalne kategorije (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija). Ako već niste, prijavite se ovdje.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ambasador (@ambasador.hr)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2