Skip to main content
  • thom yorke
  • 19.02.2013.

Thom York nije zapostavio Radiohead

Otkako je zaokupljen novim materijalom i izvođenjem istog s novim bendom Atoms for Peace mnogi su se pobojali da je Thom Yorke zapostavio Radiohead, no uopće nije tako.

Naslovna foto

Thom Yorke

Štoviše u jučerašnjem sessionu „Ask Me Anything“ na web forumu Reddit Thom je otkrio da je Radiohead snimio dvije neobjavljene pjesme kao dio materijala za novi album, te da se trenutno nalaze u studiju Jacka Whitea iz White Stripea. Jedna od te dvije nove pjesme je „Identikit“ koju možete poslušati u nastavku.
{youtube}nwyW9626zA0{/youtube}

U sessionu za Reddit, Thom je također otkrio da radi i na novim stvarima njegovog zajedničkog projekta s Burialom i Four Tetom, a uskoro bi i njegov solo projekt koji je iznjedrio predivnu pjesmu "The Present Tense", mogao ugledati svjetlo dana.

{youtube}bmbg3Z0x6jQ{/youtube}

Nakon debi albuma „Amok“ s Atoms for Peace ponovno ulazi u studio u travnju ili svibnju, stoga ako ste ljubitelji Thomovog opusa i glazbenog izričaja, u ovoj godini njegova glazba dolazi do izražaja u punom jeku. Nadamo se da ćemo ga u bilo kojem sastavu imati priliku čuti negdje bliže i vrlo skoro, a nastavljamo vjerovati kako postoji mogućnost da kultni bend nastupi i u Hrvatskoj.

{youtube}XCHyaqf_B3M{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk