Skip to main content
  • 27.07.2023.

Thru The Bushes se seli na Krk i vraća korijenima na idiličnoj plaži Kutak za Mutak

Deveto izdanje Thru The Bushes festivala koje je najavljeno 12. kolovoza u riječkoj Harteri, zbog sigurnosti posjetitelja seli se na plažu Kutak za Mutak (Baška, otok Krk)

Piše: 

Mjesto je to gdje su tvorci nagrađivanog TTB-a stvarali prve uspomene plešući pod zvijezdama uz najljepše zalaske sunca .  Glavni gost je DJ T. a uz njega će svirati još Andrea Ljekaj, J. Popowitch, Sista Miyagi, Mecena i Sven. Za nezaboravno vizualno iskustvo će biti zaslužan OBLIK 3.

DJ T. je njemački DJ i producent, osnivač Get Physical Musica, Groove Magazina i Monza Cluba. Na sceni je aktivan dugi niz godina, a prije nego što se uhvatio DJ-inga, aktivno se bavio breakdanceom. Važan je akter elektroničke scene koji je ostavio duboki trag u raznim sferama industrije.

Andrea Ljekaj je višestruko nagrađivani DJ i producent, međunarodno poznat i priznat po svom raznolikom i inovativnom stilu. Od nedavno je i pokretač koncepta Atje, glazbene etikete usmjerene na revolucioniranje suvremene glazbe u Hrvatskoj.

J. Popowitch je hrvatska DJ-ica i producentica koja je svoje prve korake u elektroničkoj glazbi napravila na produkcijskom planu prije nego što se uhvatila i DJ pulta. Rezidentica je Kamov Beach Bara u kojem vodi Song Over Songs program. Sista Miyagi je mlada požeška selektorica s adresom u Rijeci. Svoje setove bazira na koketiranju funka i housea s povremenim zaronima u hip-hop i dub.

Mecena je DJ, MC, promotor i zaljubljenik u bass kulturu i sve njene srodne žanrove i podžanrove. Sven je mladi DJ kojeg se može uhvatiti u Manual Clubu dok vrti disko i funk zvukove.

Iz organizacije otkrivaju kako ove godine spajaju “plažu, džunglu, zvijezde i glazbu koja će ujediniti nas plesače sve do same zore” te dodaju kako će pripremiti legendarnu večer koja će opravdati nagradu Ambasador za najbolji događaj 2020. godine!

Zagrijavanje za deveto izdanje Thru The Bushes festivala će se odraditi krajem mjeseca, u petak 28. srpnja, u Kamov Beach Baru smještenom na plaži Sablićevo uz Bremanju, Fickio Mongera i Luku Laburu.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Core-Event.

FB EVENT: Thru The Bushes 2023

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2