Skip to main content
  • tiesto
  • 18.05.2012.

Tiesto i Skrillex na Forbesovoj listi najbogatijih

Iako smo mislili da će se na samom vrhu naći David Guetta izgleda da ipak puno bolje zarađuju Skrillex i Tiesto.

Piše: 

Naslovna foto

tiesto

Oprah Winfrey, Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga i Jennifer Lopez su osobe koje su od glazbe u protekloj godini zaradile najviše novaca, no na toj listi našla su se i dva imena elektronske glazbe, Tiesto i Skrillex.

Prema izvješću s Wall Streeta Tiesto zarađuje preko 20 milijuna dolara na godinu, u protekloj je godini zaradio 23 milijuna dolara pa se našao na 84. mjestu Forbesove liste najmoćnijih ljudina svijetu. Kako? Pa Tiesto u prosjeku u jednoj večeri svog nastupa zaradi oko 250 000 dolara, troškovi putovanja su mu mali, jer je sve plaćeno pa se ta suma ne smanjuje, s preko 100 nastupa u protekloj godini, prisutnost u medijima, preko milijun followera na Twitteru i 12 milijuna fanova na Facebooku Tiesto se svrstao glazbenika elektronske glazbe koji najbolje zarađuje.

Skrillex je zaradio u protekloj godini oko 15 milijuna dolara, održao preko 150 koncerata u 16 država i s tom se zaradom svrstao u 100 glazbenika koji najbolje zarađuju. Ovdje možete provjeriti cijelu Forbesovu listu najbogatijih.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2