Skip to main content
  • Tiga
  • 24.11.2012.

Tiga i Dear povezani glazbenom ogrlicom prijateljstva

Poznati electro house DJ i producent Tiga, svojim hitoidnim singlovima išao je u smjeru današnjih stadijumskih zvijezda, no tamo ipak nikad nije završio. Hvala Bogu! Sad se vraća s novim singlom.

Piše: 

Naslovna foto

Tiga

Tigu nažalost još nismo slušali, a nismo ga imali prilike nigdje ni čuti (osim na Hideoutu, ako se ne varamo). Sva sreća pa se predviđanja nekih, kako će Tiga završiti na istom line upu s Guettom, ili Aviciiem, nisu ostvarila, a sve zahvaljujući oštrom zadržavanju raznolikosti u svojim setovima, i ne podilaženju masama.

Njegova etiketa Turbo također dobro stoji ovih dana, a Tiga je izbacio i miks 'Tiga Non Stop’, s imenima poput Factory Floora, Blawan-a, i dr. No, ono čemu se veselimo, jer po slušanju zvuči odlično, jest Tigino novo izdanje, singl 'Plush', koji će izaći kao samostalno izdanje.

alt

Zanimljivo je da se na singlu pojavljuje Matthew Dear sa svojim vokalom, a singl crpi inspiraciju iz TV šoua 80-ih poput Pelvic Gold i The Bandana Patrol, te iz Tigine ljubavi i respekta prema Detroitu. 'Ovo je samo prva od, kako mi se čini, mnogobrojnih budućih suradnji s Matthewom Dearom, poput glazbene prijateljske ogrlice koje nas veže zajedno.', poručuje Tiga.

{soundcloud}https://soundcloud.com/tiga/tiga-plush-master{/soundcloud}

I mi se nadamo da će ovaj dvojac napraviti još puno toga zajedno.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk