Skip to main content
  • Gemini
  • 24.11.2012.

Zovu ga čudom dubstepa!

Thomas Slinger aka Gemini ima samo 22 godine, zovu ga čudom dubstepa, a osim što ga puštaju Tiesto i Avicii u svojim setovima, ovako mlad remiksirao je Lanu Del Ray i Eda Sheerana.

Piše: 

Naslovna foto

Gemini

Mladi britanski producent 2010. godine, premijerom singla 'Blue' na UKF Dubstep YouTube kanalu, dospijeva pod svjetla reflektora. Izdanje mu je izašlo za Inspected Records, etiketu koju sada i posjeduje zajedno s prijateljem i poslovnim partnerom Inspectorom Dubplateom.

Ubrzo nakon što se za njega čulo, ekipa je bila očarana kompleksnošću kompozicija i jedinstvenog dizajna zvuka, kao i njegovim vokalom, kojeg je sam snimio, što je ujedno i vrlo rijetka stvar u dubstep svijetu.
{youtube}vaMECYeJp1M{/youtube}

2011. godina je bla iznimno dobra za ovog mladog, talentiranog klinca, pa osim što je izbacio još jedno izdanje, od kritike pohvaljen Graduation EP, remiksirao je Lanu Del Ray i Eda Sheerana.

{soundcloud}https://soundcloud.com/thisisgemini/lana-del-rey-born-to-die{/soundcloud}

Kako se 2012. bliži kraju, ovaj malac može s ponosom utvrditi da ide samo prema gore. Imao je turneju od 33 gaže po sjevernoj Americi, surađivao je s Feed me i vokalisticom Gretom Svabo Bech, a izašao mu je i the Fire Inside EP na Inspected Rec.

{soundcloud}https://soundcloud.com/thisisgemini/gemini-freedom{/soundcloud}

No, ni tu nije kraj jer Gemini uskoro izdaje još jedan EP – Mercury, za koji kažu da je njegov najinovativniji i najrazličitiji dosad. Debut traku s EP-a, Freedom, već su uvelike poduprli Tiesto i Avicii u svojim setovima. 3D Romeo možete poslušati gore, stvar na kojoj surađuje s odličnom Fabienne.

Gemini je nastupio i na Outlook festivalu u Štinjanu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2