Skip to main content
  • 7.01.2017.

Tip koji je promijenio ime u Kraftwerk imao vjenčanje na istu temu!

Gospodin David, kojem je do prošle godine na vozačkoj pisalo prezime Sanborn, sve dok nije Photoshopirao ono koje želi  – Kraftwerk – nedavno je svezao svadbeni čvor.

 
U sasvim opsesijom pogonjenoj dragosti sasvim ti je jasno kako priča ide dalje. Iako ime nije službeno promijenjeno David se ipak osjeća najvećim Kraftwerkovim fanom do te točke da je za svoj najveći dan ovaj sasvim originalan i neobičan početak zajedničkog života ujedno prihvatila i njegova bolja polovica. Pretpostavljamo da je ova neobičnost i ova količina predanosti ujedno i jedan od razloga povezanosti.

 
To je ljubav – kada podržavaš svog partnera i sve ono što voli, iako se to možda kosi s tvojim inicijalnim snom gostiju u pastelnim bojama i bijele sale. Gospodična Jennifer Huber dobro je upoznata s ljubavlju svoga muškarac spram ikoničke elektroničke grupe i čini se da je samo smatra simpatičnim idiosinkracitetom koji apsolutno podržava i u koji je spremno uigrala.

 
Sudbonosni Da-ovi rečeni su u Ella's Americana Folk Art Caféu u Tampi u kojem su oboje DJ-i na Wax Wednesday noćima, a vjenčao ih je (jer zašto ne bi?) vlasnik trgovine ploča koji ima ovlasti za provođenje obreda, Keith Urley. Svi gosti su svakako imali i dress code – već u analima elektroničke mode zabilježenu strogu crvenu zakopčanu košulju i crnu kravatu.
 
Ljubavi dolaze u svim bojama i oblicima, bijelim, rozim, crno-crvenim, elektroničkim ili analognim, a kamo li sreće kada nađeš nekoga tko čuje isti beat svijeta kao i ti. Sva sreća svježem bračnom paru i pratio ih Kraftwerk soundtrack posvuda.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2