Skip to main content
  • 7.01.2017.

10 esencijalaca za nadolazeću festivalsku sezonu!

Postoji jedan dio tebe koji živi danju, sasvim je odgovoran, ustane na vrijeme, jamra jer je morao ustati na vrijeme ili pak katatonično kuha kavu i gleda u daljini sanjajući ljeto.

 
Taj dio tebe se pravi da je odrastao, da je sasvim navikao na kapitalizam, da je prirodno dane provoditi u uredu pod neonskim svjetlom, da postoje točno ispravni sati za učiniti nešto i da su popisi za kupnju nužne to do liste, kao i dogovori kod zubara i mailovi koje je potrebno riješiti.
 
I onda postoji jedan drugi dio, onaj smijuckavi, nevini, djetinji, ozareni dio koji osjeti da mu je srce tri broja veće kada ušeće na lokaciju festivala, koji ne može spavati dan prije i koji napoleonskom preciznosti organizira ekipu za polazak. Onaj mali dio koji zna da je život više od beskonačne linije tjedana u kojima obavljaš sve što bi trebao da bi realnost tekla glatko i kojem su najrealniji trenuci provedeni u šumama, na stadionima, u tvrđavama, skladištima i mrakovima. I baš tom drugom dijelu tebe se sada obraćamo s desetkom prijedloga sasvim sjajnih stvarčica za novu sezonu plesa pod otvorenim nebom. Pa baci oko.
 
1. Kaleidoskop naočale

 
Znaš da ih želiš čim si pročitao što su. Negdje tamo na opni steampunka žive zlatnim zakovicama obrubljene naočari s prilagodljivom gumicom koje preobražavaju sve što gledaš u svjetlucavu eksploziju boja i izlomljenih šarenih elemenata, a ugrabiti ih možeš ovdje.
 
2. Alien Hologram prozirni ruksak

 
Ako si već na festivalu znaš da moraš biti puž style i sve svoje nositi sa sobom, pa gdje bolje no u prozirnoj glavi aliena s dva velika odjeljka. Tako i tako se većinu vremena ne osjećaš kao da si s ovoga planeta… Zgrabi si ga baš ovdje.
 
3. Vansice Sk8-Hi

 
Malo kombinacije odlschoola naprijed s psihodelijom boja straga, visoke i s okruglim vezicama i gumom koju svakako možeš očistiti kada se vratiš kući kao iz rovova. Za svoj par skok ovdje.
 
4. Šljokava torbica oko struka
 
 
Trebaš slobodno ruke za svoje najbolje pokrete, trebaš torbu oko koje nećeš morati prtljati i koja može uvijek biti na oku kada si u gužvi. A jednako tako trebaš i esencijalnu dozu šljokica za taj dan? Izvoli, uhvati je ovdje.
 
5. INTO THE AM Bešavna maska protiv prašine

 
Print mačadije ili još 18 opcija, mikrofibra i 10 načina da je nosiš. Možda ne ideš na Burning Man još, ali tko zna. Pronađi je ovdje!
 
6. Zelene LED svjetleće mačje uši

 
Da, stvarno! Prestani rolati očima. Toliko su gnjusne i nepotrebne da ih jednostavno moraš imati, a možeš ih imati skokom ovdje.
 
7. Krzneni muf za uši u neonskim bojama

 
Za neki vanjski "dobar da se smrzneš" festival ove zime nije potrebno da pokupiš upalu čega god. A ako ti je već toplo nema baš nikakvog razloga da ti ne bude toplo u trashy neonskim bojama krzna. Čekaju te ovdje.
 
8. GloFX Diffraction skijaške naočale

 
Još jedan za ledenije dane ili neki potencijalni spontani rave na skijalištu. Za 30$ dostupne su ovdje.
 
9. Carbon filter & Exhale Valve Vogmask

 
Superiorna zaštita protiv zagađenog zraka, s materijalima za filtriranje čestica, planiraš li recimo rejvati u Tokyju nalazi se ovdje.
 
10. iHeartRaves Spirit Animal krznena kapuljača

 
Najmekše lažno krzno, džepovi na dvije strane, dodatni džepić s cifom, čisto ako ti dođe da pobestijališ negdje kraj zvučnika. Za svoju duhovnu životinju navrati ovdje.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk