Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Tisno ima 8 festivala ovog ljeta - novi je Emerging Croatia

Ponedjeljak, 07 Ožujak 2016

Ljetna sezona u The Garden Resortu u Tisnom i ovog ljeta donosi seriju festivala koji će se odvijati od lipnja do rujna, a ukupno osam festivalskih događaja ovog će ljeta produžiti sezonu na 77 dana.


To je još jedna potvrda Hrvatskoj i festivalskom turizmu, rečeno je na konferenciji za medije koja je najavila ljetna zbivanja u Tisnom.  

Prošle godine na lokaciji imali između 12 i 15 tisuća posjetitelja, a ove godine bi se broj trebao povećati na 20 tisuća, istaknuo je Nick Colgan, domaćin lokacije The Garden Resort i kluba na otvorenom Barbarella's. “Ovo je drugačija godina za nas, ne organiziramo The Garden Festival koji je završio nakon 10 godina, ali imamo  novi festival umjesto njega - Love International. Produljili smo sezonu na 77 dana i imamo pet novih događaja u Tisnom, što znači da će ih ukupno biti osam. Movement festival je zadnjih 15 godina djelovao u Torinu, ali sada dolaze u Hrvatsku. Novi događaj je i Defected Croatia, umjesto Ibize na kojoj su radili zadnjih nekoliko godina oni dolaze u Tisno, a s istog mjesta dolazi i Emerging festival koji će promovirati mlade nade. Dekmantel festival je inače sa sjedištem u Amsterdamu, a njihova inačica Dekmantel Selectors dolazi u Tisno. Počinjemo 29. lipnja s Love Internationalom, a završavamo 5. rujna s Dekmantel Selectors festivalom".Od kraja lipnja do početka rujna Love International, Electric Elephant, Suncebeat, Movement Croatia, Soundwave, Defected Croatia, Emerging Croatia i Dekmantel Selectors festival odvijat će se na lokaciji The Garden Resort u Tisnom.

Popis festivala za ljeto 2016. u The Garden Resortu u Tisnom

Love International
29. lipnja do 6. srpnja 2016.

Electric Elephant
7. srpnja do 11. srpnja 2016.

Suncebeat
20. srpnja do 26. srpnja 2016.

Movement Croatia
28. srpnja do 1. kolovoza 2016.

Soundwave
4. kolovoza do 8. kolovoza 2016.

Defected Croatia
11. kolovoza do 15. kolovoza 2016.

Emerging Croatia
20. kolovoza do 26. kolovoza 2016.

Dekmantel Selectors
1. rujna do 5. rujna 2016.