Skip to main content
  • 7.03.2016.

Mladi techno i tech-house Vodičanin u Opiumu!

Tekuće vode pritoka u glazbeni flow katarzične elektronike liju u opskurno ugodnoj odsutnosti briga vodičkog Opiuma za još jedan KS Takeover.

 
Uzurpacija zvučnog vala i predavanje bez borbe protiv beata još je jedna stepenica naklona domaćoj sceni sa svim dužnim poštovanjem koji zaslužuju ljudi koji ulažu vrijeme i trud ne bi li ono što vole živjelo i kada kiše i snijegovi peru ulice njihova grada.
 
 
U ovoj inačici za pultom vas čeka oktogon elektronike sačinjen od osmorke koja je odrasla pod šibenskim i vodičkim nebom.
 
Josip Petrov B2B Branisha
Nicehell
Edy C.

 
 
Josip Petrov je tako najnoviji dodatak sceni koji će se naći na Takeoveru. Čvrsto vjerujemo da je način izgradnje kontinuirane kvalitete i održivosti da se novi entuzijazam upari s znanjima onih starijih i iskusnijih. Josip je tako upao u elektroničko prije tri godine i brusio vještine po privatnim partyjima ne bi li ga zora prvoga dana 2016. dočekala na prvom klubskom nastupu baš u samom Opiumu.
 
Sada se s šakama techna i tech-housea vraća na mjesto zločina tri mjeseca kasnije. Kako raste samopouzdanje i znanje tako se u posljednjih pola godine intenzivno bacio u učenje produkcijskog procesa i nastaju prve skladbe, no kako i sam kaže još je u fazi učenja i smatra ovaj razvoj procesom koji nema konačni cilj osim rasta i napretka.
 
Pa za ono što možete očekivati od novih mladih ruku od svježeg Takeovera 11. ožujka kliz na meki  narančasti zvučni oblak i enjoy!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2