Skip to main content
  • 1.10.2019.

Tko nas sve zabavlja uz Levon Vincenta ovog vikenda

Ovog vikenda, plešemo uz Innocent Music, a upoznajmo i domaće snage iz regije koje će oplemeniti događaj.

Piše: 

Izdavačka kuća i organizacija iz Slovenije čiji je osnivač  Aney F., nakon dOP Live-a u zagrebački Saloon dovode Levon Vincenta. Uz njih dvojicu, 5. listopada plesat ćemo uz Felvera i Mradara.

Felver, kao legenda zagrebačkog undergrounda te DJ koji svojim prisustvom na sceni od 25 godina, zasluženo je dobio status profesora. Cijenjem zbog svojeg glazbenog znalaštva i neizrecive senzibilnosti, odabirom kako suvremene tako i "evergreen" glazbe, zaveo je plesače od hrvatskih festivala do svjetskih klubova. On je vizionar koji se bavi i organizacijom pa tako imamo poznate Stereotip večeri koje stvara sa kolegom Dixon-om koje uvijek oduševe publiku i veoma su posječene. Mnogima se upisao kao značajna figura kroz Stereo Studio, klubsku večer koja je započela 1998. u Tvornici Kulture i dovela imena poput Jeff Millsa, Richie Hawtina i drugih. Drugi će ga se sjetiti po Cosmic Disco Nights u Aquariusu, partijima po kultnom Mastersu, Wiggle Nights u londonskom Fabricu ili sa Radio 101. Jedno smo sigurni, sigurno ćete ga se sjetiti i vrlo rado ga iznova slušati.

Mradar se glazbom počeo baviti u demo bendovima a doticaj sa elektronikom dolazi u fakultetskim danima. Kroz dvije godine došla je na red i produkcija a za glazbu kaže kako ga najviše zanima zvuk sam po sebi, kroz prizmu posebnosti instrumenta, frekvencija i boja. Veže ga strast za 4×4 ritmom kao i ostatak kolektiva Bunar.  Njegova misija je kroz set predstaviti sebe kao osobu, stoga  dođite upoznati, ako ništa, njegovu odličnu selekciju dragulja i vinyla iz samih dubina elektronske glazbe.

Aney F. šećer na kraju bez kojeg ništa od navedenog nebi bilo moguće,  jedan od osnivača labela Inoccent Music  čija izdanja, podržavaju neka od najvećih imena svjetske elektroničke scene kao što su Jamie Jones, Marco Carola, Richie Hawtin a od  2012.-te do danas organizirala je mnoštvo svojih Showcase večeri, u najpoznatijim slovenskim klubovima kao što su Ambasada Gavioli i K4, na Ibizi u klubu Sankeys te diljem Europe, centralne, sjeverne i južne Amerike kao i Australije, gdje je ugostila imena kao što su Apollonia, tINI, Enzo Siragusa, Mihai Popoviciu, Steve Bug, Nastia, Seb Zito, Terry Francis i mnogi drugi.

Ulaznice nabavite po pretprodajnoj cijeni od 80 HRK na  Entrio prodajnim mjestima ili sustavu te službenom web mjestu. Karta na ulazu će biti skuplja.


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2