Skip to main content
  • 8.08.2018.

Toolroom dolazi u brački 585 proslaviti 15 godina postojanja!

Uz globalnu party proslavu 15. godine postojanja labela, Toolroom Records dolazi u brački 585 klub.

Piše: 

Prije 15. godina braća Knight, Mark i Stuart otvorili su vrata danas jednog od najpoznatijih brendova elektroničke glazbe. Toolroom Records brzo je postao sinonim za kvalitetnu House i Tech House glazbu.

Uz potpisivanje renomiranih imena svjetske scene, jednako tako pažnju pružaju i 'newcomerima'.

Počevši od 28. travnja, Toolroom Records počinje proslavu svog 15. rođendana. U sljedećih šest mjeseci posjetit će 15 pomno odabranih lokacija, a jednu od njih čini i Hrvatska, točnije klub 585 na Bolu na Braču. Od Dublina, Londona i Amsterdama, do Tokya, Bangkoka i New Yorka . Samo su neke od 15 lokacija kojima će deseci tisuća fanova proslaviti rođendan Toolrooma.

Na Bol na Braču, Toolroom 15 stiže 9. kolovoza, a line-up čine Mark Knight, Adrian Hour i Dennis Cruz.

Mark Knight jedan je od najuspješnijih izvođača i producenata moderne elektroničke glazbe. Uz brojne hitove i remikseve, Mark se posebno ističe kao suosnivač Toolrooma, s kojim je nastupao u klubovima diljem svijeta. Velika potvrda njegovog nepogrešivog glazbenog ukusa je i podatak da njegov Toolroom radijski program tjedno sluša više od 14 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Dennis Cruz nagrađivani španjolski DJ jedan je od stupova svjetskog underground housea i techna. Kao DJ i producent, Cruz je svojim uvijek jedinstvenim pristupom osvojio fanove diljem svijeta, a surađivao je i sa zvijezdama elektroničke glazbe kao što su Joseph Capriatti, Roger Sanchez i Marco Carola.

Adrian Hour neizbježno je ime kada se govori o južnoameričkoj elektroničkoj glazbi. Mladi Argentinac surađivao je s velikanima kao što su Basement Jaxx, Carl Cox i Richie Hawtin, a pohod na svjetsku slavu najavio je još 2015. kada je na Beatportu imao čak tri stvari u top 10, što je ostao rekord do danas.



Zabava u 585 clubu nastavlja se svakim danom tijekom kolovoza. DJ Paolo Barbato nastupa 15., a svjetski DJ duo Shapeshifters 16. kolovoza. Hrvatski DJ Ivan Mastermix svirat će 23.8. Kraj ljeta rezerviran je za dvije istinske glazbene legende. Jedan od najboljih engleskih DJ-a svih vremena Pete Tong po prvi puta na Braču će nastupiti 24., dok će David Morales zatvoriti plesnu sezonu 30. kolovoza.

Sve ljubitelje vrhunskog provoda sutra će na program Toolroom iz Splita prevoziti izvanredni brod sa Zapadne obale do 585 cluba i nazad. Više informacija o cjelokupnom ljetnom programu 585 cluba možete pronaći na službenoj web stranici: www.585club.hr

Evo što je o Toolroom 15, rekao Mark Knight: "Ova prekretnica govori jednako toliko o našem pogledu prema naprijed, koliko i o tome što slavimo sve ono što smo postigli. Ono što je tako uzbudiljivo je da smo nakon 15 godina u vrhu svoje lige, doziranjem partija diljem svijeta te njegovanjem novih talenata. Toolroom 15 stavlja točku na i gdje sa sada nalazimo kao label, a ne gdje smo sve bili. Neka nam je još 15 godina zajedno."

[FB Event]

Karte možete kupiti OVDJE.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2