Skip to main content
  • 8.02.2021.

Topa remiksirao skladbu „Znaš li?” sve poznatijeg sastava Demode

DJ, glazbenik i producent Topa završio je produkciju novog remiksa. Riječ je o remixu singla "Znaš li?" benda Demode.

Piše: 


Topa je sa svojim prepoznatljivim aranžmanom ovoj pjesmi dao još ritmičnosti i groovea u nu-disco / synth wave stilu. Remix je produciran u dvije verzije, kraća verzija Topa Remix namijenjena je radijskim postajama, a "Topa Extended Remix" DJ-ima i klubovima, te ih objavljuje nakladnička kuća Aquarius Records s kojom Topa ima potpisan ugovor.

Požeški DJ i producent do sada je remixirao Detour, Ivanu Kindl, Songkillerse, Borisa Štoka, Pocket Palmu i druge, te je njegov zvuk dobro poznat slušateljima modernije glazbe. Remix je dostupan na svim glazbenim servisima poput Spotify,Deezer, Itunes, Google play. Topa je za ovo izdanje i dizajnirao vizualni dio.

Što s tiče house izdanja i autorskih singlova Topa je napravio višegodišnju pauzu, a nakon produciranja disco / jackin housea, svoje vrijeme ulaže u originalne house skladbe. Uskoro se očekuju nova house izdanja, te novi domaći pop singl Tope. Do tada uživajte u „Znaš li?“ Topa Remix i njegovim house mixevima dostupnima na youtube, mixcloud te soundcloud servisima.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk