Skip to main content
  • alt
  • 7.05.2015.

Toxic i novorođenci progressive trancea

I četvrtak već donosi nemir, meškoljiš se u stolici jer pipci vikenda polako ali sigurno pronalaze put do tebe i miluju ti um.

 
Nakon što čitav tjedan poput Vulkanaca logično i savjesno ispunjavaš milion malih sitnica koje trebaju biti zadovoljene kako bi život na koji si navikao klizio dalje nakupi se dosta pare pod površinom, malih pogrešaka u programu čije bugove treba riješiti.
 
One4One razumije da ventili trebaju ponekad biti odvrnuti i žele da to učiniš kako valja, s dragim ljudima i dobrom glazbom.
 
Tako te iznova ovoga petka čeka novi svezak Grgoidnosti u svom 4. izdanju. Svaki drugi petak pult će svjoim domom učiniti alfa i omega hrvatske scene, Toxic. Ovdje je od samih početaka, već 30 godina radeći na misiji donošenja glazbe svijetu. Ostao je zauvijek vezan za svoju prvu ljubav, okrugle, sjajne vinilke, donoseći vam protuotrov za zamor i brige. 

alt

 
Upadaš potpuno i apsolutno free sat vremena prije ponoći i obuci nešto udobno, zategni žnjirance i protegni se jer te čeka 7 sati njihanja na, stručnim prstom odabrani, ritam.
 
Nakon što Toxic napusti glazbeno gnijezdo pult preuzima Kodra (Sci-Fi ,PsyCro) na partiju prikladnog naziva, New Born. Dođi, pleši diši, smij se i gledaj na svijet nevinim, neiskvarenim očima djeteta. Cjelonoćni porgressive trance program vodi te na dervišku vrtnju u nepoznato od 10 pa do zore u 6 ujutro.

alt

 
Uživaj, pleši i voli, nikada više nećeš biti ovako mlad kao ovaj vikend!
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2