Skip to main content
  • 21.11.2017.

Toxic – nagrada Ambasador trebala bi konačno učvrstiti našu scenu

U karijeri koja traje više od 30 godina, gdje se ne vide nikakvi tragovi umora i sa jednakom željom svira i dalje, na domaćoj elektroničkoj sceni gdje je svirao u svim bitnim klubovima zagrebačkog clubbinga, Toxic si je na prošlogodišnjem izdanju osigurao nagradu "Pionir elektroničke scene".

Piše: 

Karijera jednog od najdugovječnijih hrvatskih DJ-a prepuna je iskustava koje je stvarao i na radio postajama i sa raznim rezidencijama te smo sigurni da tu ima dovoljno materijala da Igor Grgić napiše knjigu o svemu tome. Velikan scene, koji svakome DJ-u može biti uzor, na prvom izdanju nagrade Ambasador dobio je i veliko priznanje kada je izabran za Pionira elektroničke scene. Toxic je zadnji izvođač prošlogodišnjih pobjednika Ambasadora koji će nam iznijeti svoje mišljenje, prije nego danas saznamo tko su novih 38 dobitnika nagrade.

1. Što za tebe znači nagrada Ambasador?

Od kada se bavim ovim poslom bilo je puno ideja i želja za nečim ovakvim, no do sada neostvareno. Portal Klubska Scena sa nagradom Ambasador trebala bi konačno učvrstiti ovu našu, nažalost "labavu" scenu na kojoj se 'kolege' DJ-i i producenti oduvijek rado prepiru. Radujem se kada vidim da je većina dobitnika imala jos više nastupa, i učvrstila svoj položaj u iovako malenoj i slaboj sceni. Definitivno dobra prilika za sve moje kolege da pokažu što znaju te za to budu nagrađeni.
{youtube}OqeoldO02QQ{/youtube}

2. Kakvu atmosferu očekuješ na Winners partiju i koja je tvoja poruka publici?

Prošle godine sam bio tužan kada se dosta mojih kolega nije iz 'ponosa' pojavilo na dodjeli. Veselilo bi me kada bi taj svoj 'ego' tih par sati ostavili drugdje, pa da se barem jednu večer u godini svi skupa lijepo družimo. Ovim putem pozivam i tzv. 'konzumente', odnosno publiku da nam se pridruži i dođe u većem broju nego prošle godine, te na taj način, da podršku svojim favoritima.

https://www.facebook.com/events/295506477594309/

Toxica slušamo ovaj petak na Ambasador Winners Partyu gdje će nastupati zajedno sa Petar Dundov, Lunar Dawn, Ana Antonova, Yakka, Le Chocolat Noir, DJ Xed, System Divine, Ikonal. Svakako preporučamo da povremeno svratite i na njegov profil gdje svako malo ubacuje linkove za svoji serijal "Moje Police" čime mladima daje novi materijal za proučavanje, a stariju škvadru vraća u dane dok su te trake harale plesnim podijem.

Još uvijek stignete ugrabiti ulaznicu za Winners Party jer djelimo ih 4, a sve detalje pronađite OVDJE.
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2