Skip to main content
  • 21.02.2024.

Tražena bugarska zvijezda Metodi Hristov stiže u Rijeku

Popularni riječki klub u Ružićevoj 22. priprema još jedno vruće gostovanje u svojoj jubilarnoj desetoj sezoni.

Piše: 

U subotu 24. veljače, u riječku Crkvu stiže traženi Metodi Hristov. Uz trenutno jednog od vodećih elektroničkih imena iz istočne Europe za pultom će se naći Pico Chavese, Ian Staraj i Festina Lente.

Metodi Hristov je rođen u Sofiji te u protekli nekoliko godina postao apsolutna bugarska elektronička zvijeda. Trenutno je jedno od vodećih imena techno imena istočne Europe, a u proteklom desetljeću osvojio je publiku u cijelom svijetu zahvaljujući svojem uistinu jedinstvenom stilu! Mračan, moćan i sirov, ali još uvijek melodičan, Metodi je također zadobio pažnju i support najvećih svjetskih velikana poput Carl Coxa, Josepha Capriatija, Marca Carole, Richija Hawtina, Pan-Pota, Joris Voorna na čijim je etiketama ostvario i svoja jača izdanja sa kojima osvaja plesne podije.

Uz traženog bugarskog DJ-a za pultom Crkve će zasvirati i tech-house/techno snaga s Krka – Pico Chavese, predstavnik Energetica Teama – Festina Lente, kao i rezident Greenlight kolektiva, perspektivni Ian Staraj.

laznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: METODI HRISTOV at Crkva Club

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk