Skip to main content
  • clubbing
  • 26.09.2012.

Treća sreća F Cluba

Nakon kraće stanke prouzrokovane tehničkim razlozima, na svoje će doći svi partijaneri željni nešto duljih izlazaka jer se opet otvara F Club, popularno, no opet underground zagrebačko mjesto za tulumarenje.

Piše: 

Naslovna foto

clubbing

Otvoren prije dvadesetak godina F Club se 2010. godine, zahvaljujući inicijativi tadašnjeg vlasnika, prometnuo u noćni klub koji promovira underground sekciju elektroničke glazbe.

Ove godine u partnerstvo s donedavnim vlasnikom ušao je i mladi hrvatski producent i DJ Fabijan Jakopec (znan kao DJ Dechko, ali to je izgleda nestalo, op.) te je klub u potpunosti preuređen, a iza pulta su se izmijenili brojni strani DJ-i kao što su Daniele Petronelli, Mario De Bellis ili, pak, Airwave uz neizostavnu potporu DJ-a zagrebačke underground scene.

Otvarajući svoja vrata ove subote, 29. rujna, uz maksimu treća sreća, F Club pod novim vodstvom najavljuje sezonu krcatu brojnim vrsnim inozemnim gostovanjima, a svoju umješanost će pokazati i predstavnici zagrebačke scene. Party simbolična naziva – Reformation & Reopening @ UFC – pred plesače dovodi trio dobro znanih zagrebačkih DJ-eva – Zokyja, Tea Haroudu i rezidenta F Cluba Fabijana Jakopetza – koji počinju vrtjeti već u 22 sata.

Tulumi u F Clubu poznati su po tome da traju dok … traju, a upad je prihvatljivih recesijskih 20 kuna. Za sve koji još ne naju gdje se nalazi zagrebački F Club, adresa je Savica Šanci 151.

{soundcloud}https://soundcloud.com/fabian-jakopetz/jean-marie-kon-greg-di-mano-ft{/soundcloud}

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2