Skip to main content
  • 23.12.2019.

Treći Badnjak uz Tech Room ekipu u klubu Boogaloo. Gost Paul Sparkes!

U organizaciji Tech Room ekipe, na sam Badnjak, u utorak 24. prosinca u klubu Boogaloo, s početkom u 23 sata, nastupiti će Paul Sparkes, londonski DJ i producent sa stalnom adresom u Amsterdamu.

Piše: 


Ovo je treći Badnjak uz Tech Room ekipu u klubu Boogaloo, te već slobodno možemo govoriti o sjajnoj klupskoj tradiciji u nastajanju.

Na protekla dva izdanja u prepunom klubu i uz sjajnu atmosferu, nastupili su i "razorili" regionalni "igrači" Zlatnichi i Dave Manali, a ove godine na malom flooru Boogaloo-a, po drugi puta će se zagrebačkoj publici predstaviti Paul Sparkes. Uz Sparkesa će za DJ pultom nastupiti rezidenti Tech ROOM programa E-Base, Pintha Indahouse i Diogen.

FB event: Tech Room Badnjak 2412209 at Boogaloo

Sparkes je na svom premijernom zagrebačkom nastupu odusevio čvrstim tech house DJ setom, prosaranim zanimljivim melodic techno momentima. Nista manje zanimljivo i plesno ne očekujemo i ovoga puta, stoga spremite kondiciju i plesnu obuću!

Tech Room je prije mjesec dana krenuo i na hrvatsku turneju. Prvo pojavljivanje van Zagreba odigralo sena prepunom partiju u klubu Podroom, u Čakovcu, a badnjački party odlična je najava za njihovo gostovanje u riječkom klubu Crkva, početkom siječnja 2020.

Paul Sparkes (Floorplay, London, UK)

Sparkes je DJ od 1995. godine,  a u posljednjih je dvadeset godina vrtio u vrhunskim klubovima diljem svijeta poput Ministry of Sound London, Pacha New York i Blue Marlin Ibiza.13 godina je rezident DJ i promotor Floorplay-a, mjesečne večeri u legendarnom amsterdamskom Club NL, gdje ugosćuje svjetske face kao sto su Danny Howells, Omid 16B ili 16bit Lolitas. Redovito nastupa na ADE glazbenoj konferenciji, festivalima, modnim revijam i brojnim beach partijima.

Ovaj marljivi Britanac s  amsterdamskom adresom, poznat je po DJ setovima dužim od 5 sati, a kao producent objavljuje na cijenjenim svjetskim izdavačkim kućama, uključujući AMS Records, Natural Rhythm, Polar Noise, Loöq Records, Sexonwaxlabel (vlasnik je poznati producent Omid B16), njujorški Nervous Records, britanski Baroq Recordings, te Ready Mix..

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2