Skip to main content
  • 25.09.2017.

Tri divlja veterana pod imenom The Prodigy u 2018. izdaju novi album!

Bendovi u elektroničkom svijetu nisu česta pojava, ali svaki od njih poseban je na svoj način nošen unikatnim zvukovima. Jedan od njih već više od dvadeset godina je na sceni i neprikosnoveni su prvaci svoje kategorije.

Piše: 

Tri mušketira, Liam, Keith i Maxim 2015. izdali su album 'The Day Is My Enemy' i ubrzo zatim proglasili dan žalosti obznanivši svijetu kako više neće biti studijskih uradaka pod imenom The Prodigy. Suze su kretale niz lice brojnim fanovima vjerojatno i najvećeg benda rave scene. U šoku dočekana vijest zavila nas je sve u crno i ubrzo smo se morali pomiriti sa činjenicom. Dvije godine prošlo je od te izjave i sve je izledalo da nam jedino ostaju šest prijašnjih albuma koje ćemo imati na repeatu kao sjećanje ove drage divljake.
{youtube}rmHDhAohJlQ{/youtube}

I onda, kao iz vedra neba, prije par dana, na facebook stranici grupe pojavila se vijest da The Prodigy krajem godine izdaje novi singl, a potom u 2018. ulaze sa novim albumom. Tako je, The Prodigy se vraća! U rujnu 2017. potpisali su za jedan od vodećih svjetskih labela BMG za koji će izdati svoji sedmi studijski album.

Bez obzira što su im zadnji albumi popračeni sa manjim zanimanjem ova vijest zvuči obećavajuće i donijeti će veliku svježinu na scenu. Prljavi punkeri imaju jedinstveni zvuk koji se kreće od techna i electra do industriala i junglea. Prva tri albuma spadaju u opću kultru i da li će se približiti njihovom uspjehu tek ćemo saznati. Bilo kako bilo, vijest se brzo raširila internetom i suze radosnice stigle su svakoga. Jedva čekamo čuti što nam spremaju i već pozorno pratimo kada će doći detalji nove turneje da ih ulovimo u blizini.
 

sea star desk
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju