Skip to main content
  • 25.09.2017.

Netflix u Hrvatskoj snima film ‘Ibiza’

Godinama partijaš i uvijek si glavni na flooru. Bez beda izdržiš do jutra i onda se lagano prebaciš na after do podneva. Vidimo imaš talenta i želimo te pretvoriti u filmskog junaka.

Piše: 

Dobro, nije da ćeš imati glavnu ulogu, ali i ova koja se nudi za tebe predstavlja kao da se svijet vrti oko tvoje osi. Netflix 'n' chill su svi izjavili već bezbroj puta. Za Ibizu zna i teta u dućanu, ali ono što neznaš je da Neflix snima flim 'Ibiza' i traži nekoga poput tebe da upotpuniš novi filmski hit.

Sva sreća pa imamo internet i za sve se jako brzo sazna jer i oni koji trebaju šutiti nemogu sakriti oduševljenje. Španjolska oaza za svakog partijanera sada je bliže nego ikada. Split, Beograd i Zrće lokacije su na kojima se snima film pod vodstvom Good Universe i Gary Sanchez Productions. Da će ovo biti hit može se i naslutiti po tome da su za glavne glumce odabrana i velika imena. Richard Madden zvijezda je trenutno najpopularnije serije 'Game Of Thrones', a zajedno sa njime tu je i Gillian Jacobs. A pažnju je privukao i suprug mega popularne Julie Roberts, Danny Moder koji je ujedno i direktor fotografije za film.

'Ibiza' je predstavljena kao romantična komedija gdje se igrom slučaja biznis u Barceloni, koju predstavlja Beograd, upetlja klubski život i dolazi do romantike između biznismena i DJ zvijezde. Snimanje u Hrvatskoj odvijat će se u splitkom klubu Central i svjetski popularnoj party destinaciji Aquariusa na Zrću.

Film se očekuje da će izaći u 2018., no snimanja još uvijek traju, a traže se i statisti. Upravo ono za što trebamo tebe. Netflix Movie Croatia traži statiste koji će pokazati svoje znanje partijanja i za to će još dobiti honorar. Pridruži se grupi na facebooku i provjeri kada je sljedeći casting i budio dio ludila.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2