Skip to main content
  • alt
  • 27.04.2015.

Tri nova Tomorrowland stagea

Belgijska festivalska bomba Tomorrowlanda neumorno sipa lineupe od sredine ožujka i sada stiže s novim trokutom stageva.

 
Čini se da ljudi koji kroje svijet koji će tek doći jednostavno ne percipiraju stvarnost kao mjesto ograničeno ikakvim barijerama pa stoga kada imaju sjajnu ideju krenu u njenu realizaciju.
 
Kako je Tomorrowlandčanima jasano da je svatko drugačiji i da ima različite glazbene preference pokušavaju od ovog festivalskog iskustva stvoriti personalizitrane pazle kojima ćeš moći kliziti preko pozornica kako ti odgovara. 

alt

 
Tako ćeš moći čuti techno s Minusom, Cocoonom, Ketalocom, Carlom Coxom, Kozzmozzom, zatim underground house s Paradiseom i Derrick Carter pres. Family & Friends i We Play House-om, electro-house & big-room uz Revealed i Dim Mak kao i trance s Full On-om Ferryja Corstena.

No niknule su i tri nove pozornice od kojih je prva Qdance na kojoj te čekaju zvijezde poput Brennana Hearta, Coonea i Noisecontrollersa koji će oderati 25. srpnja.

alt

 
Uz Qdance tu je i nešto više hard core Pussy Lounge stage na kojem ćete moći uloviti The Darkravera, Mark With A K i Lowriderza, dok će za one koji bi željeli zaroniti malo dublje u groove ovdje biti Versuz stage “servirajući čistu house glazbu koja golica dušu” i tu će se naći ekipa kao što su Bob Sinclar, Bingo Players, Fedde Le Grand, Sunnery James i Ryan Marciano. posljednje dvije pozornice će obje prihvatiti svoje plesače 26. srpnja. Tko zna što ćemo još saznati dok se zenit ljeta ne približi!

alt

 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2