Skip to main content
  • alt
  • 27.04.2015.

Burn Residency mix off pobjednik proglašen!

Swanky Monkey Garden je noćas plesao na kvinetet hrvatskih najboljih koji su povlačili užad u lovu na prestižnu nagradu.

 
Plesalo se do sitnih sati i dečki su dali sve od sebe kako bi iscijedili i posljednju kap iz ove fantastične prilike.

alt

 
Velika završnica započela je noćas u 21 sat i svatko od petorke, Tom Bug, ElektroPionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul, je dobio priliku puštati pola sata. Za sve one koji nisu bili prisutni prijenos se mogao loviti i na Ibiza Sonic Radiu, dok su mikseve zatim preslušali suci internacionalnog žirija i odluka je pala.
 
Ibiške plaže dočekat će rasplesanu hrvatsku dušu Tom Buga. Tomislav Brusač dobio je šansu loviti san dalje, upoznati Carla Coxa i staviti svoj autogram na ugovor vrijedan 100 000 eura.

alt

 
14 godina na sceni, ljubav spram glazbe koja traje još od školskih klupa i otkrivanje prvih elektroničkih puteva uz brata Andriju i njegovog školskog prijatelja Groovelinea zapalili su prvu iskru iz koje je izrasla i House Fusion večer i projekt. Ujedno jaše i radio valove sa emisijom D3EP koju je i legenda UK house scene Grant Nelson uvrstio u svoju radio emisiju.
 
Miješa sve od soulful i deep house-a do pupmajućih tech house i mainstream house zvukova, preko nu disca, old school house-a, starog disca i boogie-a i čini se da je mješavina ovoga puta bila uspješna, a fotke samog mixanja čitave petorke očekujte u kasnijim popodnevnim satima.
 
Čestitamo Tom Bugu od srca na ovom golemom uspjehu i želimo meke i sunčane ibiške dane na horizontu!
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk