Baner
alt

Burn Residency mix off pobjednik proglašen!

Ponedjeljak, 27 Travanj 2015

Swanky Monkey Garden je noćas plesao na kvinetet hrvatskih najboljih koji su povlačili užad u lovu na prestižnu nagradu.

 
Plesalo se do sitnih sati i dečki su dali sve od sebe kako bi iscijedili i posljednju kap iz ove fantastične prilike.

alt
 
Velika završnica započela je noćas u 21 sat i svatko od petorke, Tom Bug, ElektroPionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul, je dobio priliku puštati pola sata. Za sve one koji nisu bili prisutni prijenos se mogao loviti i na Ibiza Sonic Radiu, dok su mikseve zatim preslušali suci internacionalnog žirija i odluka je pala.
 
Ibiške plaže dočekat će rasplesanu hrvatsku dušu Tom Buga. Tomislav Brusač dobio je šansu loviti san dalje, upoznati Carla Coxa i staviti svoj autogram na ugovor vrijedan 100 000 eura.

alt
 
14 godina na sceni, ljubav spram glazbe koja traje još od školskih klupa i otkrivanje prvih elektroničkih puteva uz brata Andriju i njegovog školskog prijatelja Groovelinea zapalili su prvu iskru iz koje je izrasla i House Fusion večer i projekt. Ujedno jaše i radio valove sa emisijom D3EP koju je i legenda UK house scene Grant Nelson uvrstio u svoju radio emisiju.
 
Miješa sve od soulful i deep house-a do pupmajućih tech house i mainstream house zvukova, preko nu disca, old school house-a, starog disca i boogie-a i čini se da je mješavina ovoga puta bila uspješna, a fotke samog mixanja čitave petorke očekujte u kasnijim popodnevnim satima.
 
Čestitamo Tom Bugu od srca na ovom golemom uspjehu i želimo meke i sunčane ibiške dane na horizontu!
Burn Residency mix off pobjednik proglašen!