Skip to main content
  • 23.10.2017.

Trodnevni doček Nove Godine uz Black Coffee na Viktorijinim slapovima

Kako bi se jedan festival istaknuo i cijeli doživljaj podigao na veću razinu za to mu je potrebna najbitnija stvar, njegova lokacija.

Piše: 

Da je festival puno više od same glazbe, svi smo svjedoci. Cijeli ambijent, osim odličnih izvođača sadrži razne popratne sadržaje, od njegovog uređenja, impresivnog light showa i predivnih ljudi, lokacija samog festivala ističe ga više od ičega.

Doček Nove Godine sprema se na jednom od svjetski čuda gdje se na Viktorijinim slapovima smjestio festival Vic Falls Carnival. Smještenog na rijeci Zambezi granica je između država Zambije i Zimbabve, svoj debi doživio je 2009. godine kao Falls, prije nego je od 2011. godine u daljne održavanje nastupao kao Vic Falls Carnival.

Trodnevni spektakl na magičnoj lokaciji koja privlači oko 10 000 posjetitelja, za glavnog headlinera odabrala je najpopularnije svjetskog DJ-a, jednako kao i afričkog heroja, Black Coffee. Prvog od tri dana dočeka 2018., 29. prosinca čeka vas African Carnival Train koji vas vozi od safarija do tajne lokacije pod zvijezdama. Na drugom danu, 30. prosinca sprema se nastup Black Coffeea kojemu se pridružuju ostali afrički izvođači, Tresor, Mampi, Flying Bantu i Jason Le Roux. Nakon što ste već dva dan dio ovog posebnog događaja, svjetsko čudo Viktorijini slapovi u trećem danu vode vas kroz doček Nove Godine, kada u 2018. ulazite za najljepšim izlaskom sunca koji možete zamisliti.

Poželite li biti dio ovog spektakla, još uvijek stignete rezervirati svoju kartu – https://vicfallscarnival.com/
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2