Skip to main content
  • 23.10.2017.

Dokumentarac o problemima života DJa te borbi protiv droge

Velika imena undergound scene progovorila su o problemima koje vuće život DJa. U dokumentarcu otvorili su dušu i ispričali koji su to problemi o kojima se rijetko piše, a s njima se suočavaju svakodnevno.

Piše: 

Većina vas misli kako je biti DJ posao iz snova. Svakih par dana putuješ u u druge države, svirate pred tisućama ljudi ispred sebe i na kraju, dobro ste plaćeni za isto. No, da nije sve tako bajno u dokumentarcu 'Why We DJ – SLAVES TO THE RHYTHM'' koji je objavio DJ Sounds, undreground imena poput Seth Troxlera, Pete Tonga, Luciano, Laurent Garnier, Erick Morillo podjelili su svoja iskustva sa teškim situacijama koje u sebi krije život DJa.

I dok se u svojem domu, mi obični smrtnici borimo sa manjkom sna, kako je tek DJima, njihovi prekooceanski letovi te vremenske zone, ostavljaju duboki trag na njima što na kraju dovodi do miješanja emocija, problema s apetitom te anksioznosti i depresije.  

Laurent Garnier otkriva kako je mu je najveći problem usamljenost. Teško je buditi se sam u hotelu, doručkovati sam, dok je Erick Morillo izjavio kako je sve većom pojavom depresije za koju nije znao odakle dolazi, posezao za sve većom količinom droga i na taj način je ušao u začarani krug.

Izvana sve izgleda lijepo, ali unutra se kriju bitnije stvari, pa su tako u jednom trenutku morali i prekinuti karijeru na neko vrijeme. Tako su se Avicii i Ben Pearce našli pred zidom, ne znajući kako dalje, što im je donijelo previše stresa i morali su se maknuti od svjetla reflektora i vratiti u normalu.

Pogledajte video i saznajte kako to izgleda kada si u jednom trenutku svoj rob.
{youtube}mFmfOSt2uCE{/youtube}
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2