Skip to main content
  • 19.01.2016.

U Aquarius stiže grčki techno maratonac

Prvi ovogodišnji Techno Marathon će tako ugostiti dj-a i producenta koji je još prije deset godina dospio među top 100 dj-a na listi DJ Maga i koji bilježi izdanja za Umekov 1605 Music Therapy, Toolroom, Great Stuff, Rusted, Craft Music te mnoge druge.

Piše: 


Iz zemlje maratona, a u ime techna u legendarni Aquarius ove subote dolazi Christian Cambas uz kojega će za deckove stati Sthekerson, Shi Pe i Pillsman.

Cambas je inače sound inžinjer sa diplomom američkog  Berklee College of Music-a, te između ostaloga u rodnoj Ateni predaje kolegij iz inžinjeringa zvuka i glazbene tehnologije. Još tokom studija u Americi se počeo baviti DJ-ingom, te je u početku puštao drum and bass i house, da bi se tek po povratku u Atenu posvetio technu kojemu je ostao vjeran do danas. Cambas je uz svoj prvi label Devilrock Records koji je trenutno u stanju mirovanja ključni igrač Sabotage Recordsa, labela nastalog u suradnji sa Press & Play-em, a koji se bavi izdavanjem moderne techno i tech house produkcije.

U Ateni zajedno sa Axeal Karakasisom djeluje kroz Greek Techno Rebelse te organizira underground evente, vodi Molotov Cocktail podcast koji do sada broji preko 200 nastavaka, a prošle godine je pokrenuo i modnu marku Techno Legion. Cambas tako nakon svirki od Love Paradea u San Franciscu preko brojnih nastupa diljem novog svijeta i naše stare Europe napokon dolazi u Lijepu našu gdje će ga ugostiti rezident programa i meštar svirke na četiri kanala Damir Borovčak Sthekerson, uz podršku alfe i omege Future Scopea Anđelka Šipuša Shi Peta te organizatora Ecstatic Sounda Luke Jakopca Pillsmana.

Vrata zagrebačkog hrama elektronike na malom jarunskom jezeru se otvaraju točno u ponoć, a zabava će u poslovičnom G2 duhu trajati sve do nedjelje u podne.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2