Skip to main content
  • 19.01.2016.

DJ Butters ili Professor Chaos na zadarskom KS Takeoveru!

Nakon što je elektroničkom zavjesom obavio Osijek i Primošten, KS Takeover crew kreće u pohod na zadarski Q Bar!

Piše: 

 
Zadarski DJ i producent, Mateo Nekić, svoj glazbeni alter ego – Butters – duguje popularnom liku iz animirane serije South Park, Treya Parkera i Matta Stonea i prijateljima koji su između njih primijetili sličnosti. Elektroničku je glazbu otkrio posjećivajući techno partyje, nakon čega je uložio u DJ opremu i počeo se aktivno baviti glazbom. Sredinom 2012., počeo je redovno nastupati u zadarskom Q Baru, da bi s vremenom počeo djelovati i kao rezident DJ tamošnjeg "Electronic Music Night" događaja.
 
Buttersovi setovi gotovo imperativno obećavaju dinamične groove, techno i tech-house zvukove, dok se Mateo može pohvaliti dijeljenjem stagea s imenima kao što su Carlo Lio, Marko Nastić, Petar Dundov, Tomy DeClerque, Unique (CRO), Active Line Six, itd.

Ulazak u produkcijske vode prilično je brzo urodio plodom, tako da već u veljači očekujemo izlazak Buttersovog izdanja za njemački digitalni i vinilni label, 4M Recordings.

Na zadarskom KS Takeoveru, 13. veljače, nastupit će back to back s DJ Andrologicom, a ukoliko iz prve ruke želite doživjeti Professora Chaosa na djelu – uputite se u Q bar, karta je svega 30 kn.

FB eventhttps://www.facebook.com/events/1542414826073862/

 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk