Skip to main content
  • 25.03.2024.

U Dubrovniku kreće ciklus DJ radionica koje vodi Haris Čustović

Želiš li uživati u zabavi miksanja glazbe, nastupiti na pozornici i zabaviti publiku, ili čak uzdići se na profesionalnu razinu, ali ne znaš odakle početi? Bez obzira na tvoj omiljeni glazbeni žanr, jesi li potpuni početnik ili želiš usavršiti svoje DJ vještine, ovaj strukturirani program nudi praktične upute i teorijske uvide za razvoj sposobnosti DJ-iranja.

Piše: 

U Dubrovniku kreće desetotjedni ciklus “DJ radionica” koje vodi Haris Čustović, a realizira s Kino Video Klub Dubrovnik u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Dubrovnik.

DJ radionica, koja kreće 6. travnja te traje do 8. lipnja, je namjenjena pojedincima zainteresiranim za glazbenu umjetnost. Cilj je opremiti vještinama potrebnim za kvalitetnu selekciju glazbe i samouvjereni nastup pred publikom.

Sadržaj uključuje razvijanje temeljnih vještina, savladavanje DJ opreme i kontrolera koristeći besplatni Mixxx program, kao i NI Traktor i Rekordbox, te podučavanje u svrhu dubljeg razumijevanja glazbe, razvoj glazbenog uha i kritičkog slušanja, nadgradnju glazbene kolekcije, usklađivanja ritmova, kombiniranja žanrova, razumijevanje publike i energije prostora za izvedbu, te slaganje selekcije glazbenog materijala za različite lokacije, žanrove, bilo da si DJ podrška ili imaš glavni nastup.

Tijekom tečaja učit će se kako se učinkovito promovirati – proizvesti i dijeliti svoje promocijske audio ili video mikseve, dobiti posao i ostati ispred konkurencije, kao i saznati što promotori i menadžeri noćnih klubova stvarno traže od DJ-a.

Tečaj će kulminirati završnim projektom: stvaranjem 30-minutnog snimljenog miksa. Neki od sudionika također će imati priliku održati nastup uživo na večeri DJ Radionice u dubrovačkom klubu Lazareti.

Potvrda o završetku radionice se dodjeljuje studentima koji pohađaju sate i snime svoj miks. Prijave i više informacija možete dobiti na email adresi lausofficial@gmail.com ili na broj 095 5572850.

DJ radionicu“‘ organiziraju Kino Video Klub Dubrovnik i Laus Music u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika, i sufinancira se kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika za 2024. godinu.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2