Skip to main content
  • 31.10.2018.

U iduća 3 dana čeka nas 20 partija. Preporučujemo da odete na slijedeće…

U meksičkoj kulturi svatko od nas umire tri puta –  jednom kada prvi puta shvatimo da samo smrtni, drugi puta kada zaista umremo i treći puta kada nam netko po posljednji puta izgovori ime.

Piše: 


Malo te potrese nema što, kontemplirati onostrano i zamišljati realnost bez sebe u njoj, jer ako nema tebe nemaš čime ni promišljati svoje nedostatak, pa u petljama paradoksa i okrutnosti neminovnog kraja za sve živo Lauba 31. listopada zove na BSH Presenta Dìa De Los Muertos da svemu onome što voliš ne dozvoliš da dođe do trećeg stadija zaborava. Mantra počinje u 22. Funk je pak funky bez prenemaganja na Funk Clubbingu s Jogardeom za pultom od 22 do 2 ujutro za sasvim free upad.

Boogaloo od 11 pak ima svoju verziju opskurne podzemnosti prizivajući sve ono što te arhetipski plaši u ženskom u formi vještica, dok maskuline energije ciljaju karotide iz vampirskog ćoška. Na Astralis – Vještice Vs Vampiri upadaš za 50 novaca. DEPO od 23 baca pravi punokrvni Halloween i ako ti se učini da is vidio nešto kraićkom oka između svjetla i sjene, vjerojatno jesi. AKC Medika- Attack Zagrepčane i Zagrepčanke zove na nešto sasvim neuravnoteženo i pervertirano s No Balance, a za 40 novaca kroz delirijum tremens i mogući rigor mortis sutrašnjega jutra vode te Bolelee (Serbia), Winpa, El Commando.

Izvan metropole podiji također gore narančastim nijansama stihija i panike. Onaj neodređeni osjećaj koji ti se penje vratom, ona nelagoda kada osjećaš da te netko promatra, kada ti se učinilo da si čuo nešto i da te netko dira po kosi, paranoja noći u kojoj je sve moguće poderanom opnom između svjetova kreće i u Karlovac. U 22 Mala Scena HD počinje LiquidNight Halloween i upadaš za 20 ili upola manje namaškaraš li se. Uzmi u obzir da ako te ni majka ne može prepoznati neće ni demoni i duhovi. Na pult dužnosti noći čitava je niska i s tobom su Teo Zver, Sonic Illuminati, Morphis, Vladimir Mrkša, Matej Hulak, Phill Dam i Thaitoy Tom.

Splitski Central od 23 diže iz mrtvih strujom. U slučaju da munje ne režu nebom morat će "BIti aliveeee!" strujom iz zvučnicima pa za 80/100 novaca na internacionalno-regionalno lokalni lineup sjedaju sasvim oživljeni floor energijama Electric HalloweenaTyree Cooper (Chicago / Berlin), Borgie (BiH), April (BiH), DJ Jock b2b Edy C i Pero Fullhouse. Osijek svoje mračne sile priziva od 23 sata u EPIC-u, a ako to ne bude dovoljno da otvori portal za nove dimenzije pridružuje se i Tufna na TFN Halloween gdje iz zastora realnog i prevrnuto na glavu viriš uz Lee Van Dowskija (CH), Marka Felingera, Recoila, Sheepatza i Delighta.

PETAK, 02.11.2018.
Kada rana razderane realnosti i njenog naličja zacijeli i kada sve suze, krv i znoj proliveni iz straha, gušta, strasti i žrtve višoj sili začepe procijep do narednog Halloweena  stiže i prvi vikend studenog. I tako Močvara u petak, 2. studenoga zveči od 22 uz Digitron Sound System, a upadaš za tridesetku, dok Mastersovo podzemlje postaje ludo divljaštvo uz E1 i Savagea od 22 nadalje.

Petak u Boogaloou teleskopira se u budućnost na Futurescope eventu gdje do ponoći ulaziš samo po cijenu osmijeha, a nakon spajanja kazaljki ubacuješ 30 novaca. S tobom je stalna postava plesnog Mary, Shipe, Teo Zver i Chille Jr. DEPO pak montira lampice i špage i ulazi debelo u tunel. Što je u tunelu? Nemaš pojma dok ne uđeš, ali prilično smo sigurni da je ovo Techno Tunel. Za 20/30 pult od sata prije ponoći do jutra vode Mozer (vinyl set), Marul i Marko Jozić.

Riječka Crkva zvoni i poziva na nova sasvim zvučna hodočašća, ovoga puta na Audiology. Svaka – logija koju si do sada susreo drži do sebe toliko da postaje koherentni presjek svoga predmeta pa te kroz elektroniku od 23.30 provode Tom Jay i Mystic, a iskupljene u škrabici košta 30 novaca.

SUBOTA, 03.11.2018.
Subota, 3. studenoga je pak razmazana čitavom Lijepom Tvojom. Zagreb pleše u DEPO klubu na novom Elektronu no ovaj je Special. Za 60/80 od 23 sata u orbitu elektroničkog oblaka šalju te Fernanda Martins, Chris Nait, Teo Harouda i Teychee.

Zadarski Q bar počinje Sonido Del Mar party već u 20 sati a za pedesetku floorom ravnaju Renato Cohen (BRA), Andrologic i Sasskia. Puljani se pak koturaju od 22 do zore u klubu Kotač, a za 40/50 upadaš na osmi svezak Psygenderinga. Lineup čuvaju Tristiana, Tedy Lee, Beluga, Drof i Too Faar live.

Pazinski Magnus vjeruje da opne Halloweena ostaju otvorene mnogo duže no što obični smrtnici to vjeruju pa poziva na Halloween Monsters. Čudovišne pult prikaze su Marko Nastić (SRB), Marin Biocic i Danny Clarck, a upad traži 50/70. Rijeka slavi s Crkvom i u Crkvi njen peti rođendan. Pa za 40 novaca, i vjeru u sve ono lijepo i plesno, svjećice i podij pale Ana Antonova i Igorritza b2b Life4Funk.


 
A kamo ćeš ti za produženi vikend? Jesi li omajstorio neko spajanje, dižeš li sidro i putuješ u daleke pejzaže il samo hvataš REM i gušte na kućnome pragu?
 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2