Skip to main content
  • 3.10.2023.

U Osijeku se sprema audio-vizualni spektakl. Stižu članovi Afterlife etikete – Omnya

Nova elektronička organizacija krajem listopada ima svoju premijeru u Osijeku sa audio-vizualnim showom

Piše: 

Infinity Music organizacija predstavlja svoj prvi audio-vizualni spektakl, na kojeg u Osijek dovode predstavnike Afterlife etikete OMNYA te Lucu Cristantea koji će 28. listopada koji će dvoranu Zrinjevac pretvoriti u plesni podij. 

Kroz audio-vizualni spektakl u Osijeku, Infinity Music će publici prezentirati koncept koji donosi osvježenje na sceni te će poslužiti kao uvertira za nadolazeći festival kojeg planiraju.

Iza nekih od najpopularnijih melodičnih ID-jeva ovog ljeta stoji izraelski duo OMNYA. Tvorci novog elektorničkog projekta su Ilan Shemi i Maor Tshemah koji su početkom godine udružili snage nakon niza solo pothvata, a u svega nekoliko mjeseci njihovi prvi zajednički radovi su se mogli čuti na svjetskim pozornicama u setovima Tale of Usa, Camelphata, Innelle…

Svoje glazbeno utočište izraelski duo je pronašao u popularnoj Afterlife etiketi, dok njihov zvuk krase impresivne melodije, plesne ritmove i veličanstveni melodične vrhunce koje se najbolje mogu dočarati sa premijernim singlom “Aria” kojeg su odradili s Argyjem.

Zagrijavanje za izraelski duo će odraditi Luca Cristante. Mladi talijanski DJ i producent na sceni je debitirao ove godine s nekoliko singlova na On Circle Musicu gdje je predstavio svoju verziju melodičnih ritmova.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: INFINITY MUSIC @ OSIJEK, CRO: TRAILER FOR UPCOMING FESTIVAL

 

soul gravity desktop
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.