Skip to main content
  • 12.04.2013.

U Zg stiže najutjecajniji underground pokret Beograda

Banda Panda je nezavisna grupa mladih ljudi koje je spojio entuzijazam i osjećaj odgovornosti prema društvu. Kao otvorena i fleksibilna platforma, Banda Panda okuplja širok spektar mladih umjetnika iz Beograda, glazbenika, dizajnera, fotografa, slikara, kostimografa i dr.

Piše: 


Rezultat ovakvog sklopa i energije je sada već brojna publika koja vjerno prati aktivnosti ovog najutjecajnijeg underground pokreta u Beogradu. Banda Panda su bili domaća podrška svim stranim dj-ima u okviru Belgrade Design Week-a (Lindstrom, Matthew Dear itd.), kao i sa skoro svim domaćim dj-ima u najpoznatijim beogradskim underground klubovima.

Dušan Lilić je jedan od osnivača Bande Pande i njen DJ predvodnik. DJ-ingom se počeo baviti 2008., radeći u sastavu Mladi Ljudi. Nakon toga pokreće multimedijalni projekt Banda Panda, koji u kratkom roku postaje prepoznatljiv brend u beogradskom clubbingu. Nastupao je u svim undergound beogradskim klubovima, među kojima su KC Grad, Šecer i Splav 20/44. Svojim nastupima obilježio je Novosadski festival Exit i Zagrebački Dan D. Surađuje sa svim undergound beogradskim dj-ima, ali i sa afirmiranim DJ-ima iz regije i šire, kao što su Ludovic Llorca (Art of Tones), Matias Aguayo, Jassica 6, Lindstrom, Matthew Dear itd.

Subota, 13.04.2013.
Sirup, Zagreb

BANDA PANDA (BG, KC Grad)
DUŠAN LILIĆ
JOHANA B
+
MIXEL & BASTA

Ulaz:30kn

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2