Skip to main content
  • 20.10.2017.

U zgradi elektrane stare 104 godine otvara se novi berlinski klub

Teško je reći da ijedan svijetski klub može stati u istu rečenicu sa Berghainom, ali novi berlinski klub OST svakako će privući poveću pozornost.

Piše: 

Na lokaciji općine Friedrichshain blizu koje se također nalazi i Berghain, u zgradi bivše elektrane otvara se klub OST. Mjesto koje je staro preko sto godina, a u zadnje vrijeme zjapi prazno, bit će novo vruće mjesto za underground zvukove.

Vrata kluba otvaraju se 4. studenoga kada će premijerni party održati Dred Records koji su za tom prilikom zacementirali Vakulu, LA-4A, John Osborna i Jennifer Touch. Klub OST imat će fenomenalan sound jer su za taj dio odabrali Pionner Pro Audio sound system, za koji im je pomogao Gary Stewart Audio.
{youtube}c7OLGxGRiG4{/youtube}

Tamo ćete isto tako pronaći brojne sobe koje će poslužiti kao plesni podij, a čime se klub još privući pažnja saznat ćemo idućeg mjeseca.
Do tada možete škicnuti facebook stranicu kluba.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2