Skip to main content
  • alt
  • 9.05.2015.

UFO se spušta na Dimensions

Uz jednog Bena iz Njemačke za kojeg već znamo a će se pojaviti na ovoj tako iščekivanoj pozornici stiže nam i njegov britanski imenjak.

 
Ben, ali ne Big Ben, već Thompson, poznatiji je zaogrnut aliasom UFO koji asocira na disocijaciju s ovim planetom i pogled prema zvijezdama.

alt

 
2007. je s Pearson Soundom i Pangeom osnovao Hessle Audio, na kojem su posljednjih godina objavili neka od najzanimljivijih i najinovativnijih elektroničkih izdanja koja možete pronaći na tržištu.
 
Svoj put započeo je u, tada još razvijajućoj se, dubstep sceni Londona i svoje glezbene preference oblikovao na klupskim večerima poput DMZ i Sub Dub. Benova specifičnost je da se nikada nije upuštao u produkciju već da je čitavu reputaciju izgradio na temelju svojih selektorskih i kombinatoričkih vještina radeći isključivo kao DJ, stavarajući tijekom godina zavidnu kolekciju vinila.
{youtube}ivDmFjtdVKY{/youtube}
 
Šeće susjedstvima housea, garagea, dubstepa i grimea, ali ujedno poteže i nešto dalje na vremensku glazbenu liniju za inspiraciju. No daleko od toga da ga srce vuče samo unazad, ujedno mnogo vremena ulaže u pronalaženje novih mladih perspektivnih kreativaca koji tek pokazuju svijetu što sve mogu. Izuzetno je koncentriran na to da se mladima da prilika da predstave svoj meterijal pa je tako bio prvi koji je puštao materijale Blawana i Joya Orbisona, dok su im veike pozornice još bile daleki san. Upravo tome je posvećena i njegova emisija na Rinse FM-u u koja se smatra jednim od najboljih mjesta na kojima biste mogli čuti nove stvari onih koje slušamo već godinama i onih koji će tek doći.

alt

 
Ovaj UFO sletjet će među kamene zidove tvrđave Punta Christo 26. kolovoza povodom Dimenesions festivala. Za više infa o samom festivalu teleportiraj se na službene stranice, a karte za ex-Yu ekipu možeš uhvatiti i ovdje niže klikom na kućerak na kojem piše "Ulaznice". Enjoy!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk