Baner
alt

Umek seli novi B2B u ibiški Space i na Ultru Europe

Subota, 09 Svibanj 2015

Nakon potpuno rasprodane premijere i krcatog kluba Umek s novim B2B setom dere na Ibizi i Ultri Europe.


Umek, jedna od najistaknutijih zvijezda slovenskog elektroničkog neba, 14. ožujka premijerno je predstavio novi show među zidovima Ambasade Gavioli.

alt
 
Ovaj nastup označio je početak fenomenalne priče u koju se slovenski mastor tech-house upleo zajedno sa kolegom Coyuom. Nastao je projek UMEK B2B Coyu + 1605ers. Soundtrack noći su postavili trosatnim naelektriziranim explozivnim setom, a još malo baruta u bure nasipala je i ekipa s Umekova 1605 labela kao Tube & Berger, Dosem i Sebastien Leger.
 
Čini se da je ova sjajnost poslala valove glazbenom površinom jer ih je uskoro Carl Cox pozvao da zasjednu iza pulteva u ibiškom Spaceu gdje će 7. srpnja preuzeti Terazza floor, da bi se ubrzo spakirali i vratili taman na vrijeme da oderu jedan i na Ultri Europe u Giraffe Clubu 10. srpnja. Nastup će se odviti nakon što Umek završi svoj nastup na novo uvedenom Resistance Stageu.

alt
 
Kako nam ne bi morali samo vjerovati na riječ dopustite hipertekstu da vas prebaci ovdje za preview atmosfere i malo subotnjih gušta. Uživajte!
 
 
Umek seli novi B2B u ibiški Space i na Ultru Europe