Skip to main content
  • alt
  • 9.05.2015.

Umek seli novi B2B u ibiški Space i na Ultru Europe

Nakon potpuno rasprodane premijere i krcatog kluba Umek s novim B2B setom dere na Ibizi i Ultri Europe.


Umek, jedna od najistaknutijih zvijezda slovenskog elektroničkog neba, 14. ožujka premijerno je predstavio novi show među zidovima Ambasade Gavioli.

alt

 
Ovaj nastup označio je početak fenomenalne priče u koju se slovenski mastor tech-house upleo zajedno sa kolegom Coyuom. Nastao je projek UMEK B2B Coyu + 1605ers. Soundtrack noći su postavili trosatnim naelektriziranim explozivnim setom, a još malo baruta u bure nasipala je i ekipa s Umekova 1605 labela kao Tube & Berger, Dosem i Sebastien Leger.
 
Čini se da je ova sjajnost poslala valove glazbenom površinom jer ih je uskoro Carl Cox pozvao da zasjednu iza pulteva u ibiškom Spaceu gdje će 7. srpnja preuzeti Terazza floor, da bi se ubrzo spakirali i vratili taman na vrijeme da oderu jedan i na Ultri Europe u Giraffe Clubu 10. srpnja. Nastup će se odviti nakon što Umek završi svoj nastup na novo uvedenom Resistance Stageu.

alt

 
Kako nam ne bi morali samo vjerovati na riječ dopustite hipertekstu da vas prebaci ovdje za preview atmosfere i malo subotnjih gušta. Uživajte!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk