Skip to main content
  • mcafee
  • 3.12.2012.

Uhićen John McAfee

Osnivač poznate kompanije za proizvodnju antivirusnog i optimizacijskog softvera McAfee, John McAfee prvo je optužen za proizvodnju droge i ilegalno držanje oružja, potom i za ubojstvo susjeda.

Naslovna foto

mcafee

Nakon što je prošli mjesec osumljičen za ubojstvo 67-godišnji John McAfee bio je u bjegu od policije te je počeo pisati blog kako bi ispričao svoju stranu priče, pokušao dokazati nevinost i objasniti da su optužbe za koje ga terete zapravo dio urote protiv njega.

{youtube}8sXpIdgqZlo{/youtube}

McAfee je uhićen u subotu navečer na granici između Belizea i Meksika, zemljama koje su poznate po tome da pogoduju kriminalcima i da su vrlo korumpirane, vrlo brzo nakon što je CNN objavio ekskluzivne intervjue s njim (pretpostavke upućuju na mogućnost da ih je policija pratila).

McAfee je u mlađim danima bio sklon drogama, a u zadnje vrijeme počeo čudno ponašati i družiti s nekim od najpoznatijih gangstera u Belizeu. Također pokušavao je otkriti načine kako dobiti što čišće halucinogene droge iz tvari koje je moguće nabaviti legalno, a čini se i da ih je proizvodio u većim količinama.

Naročito ga je zanimao narkotik MDPV, kojeg je po forumima hvalio zbog pojačavanja seksualne želje i osjećaja euforije. No, nuspojave korištenja MDPV-a uključuju i paranoju te halucinacije.

{youtube}lAXbUXd_CFE{/youtube}

Sa susjedom Gregoryjem Faullom za čije ga ubojstvo optužuju McAfee je godinama bio u sukobu. Faull se ranije službeno potužio i uredu gradonačelnika, tvrdeći kako McAfee puca iz vatrenog oružja i ponaša se kao divljak. Kobna svađa bila je, čini se, oko psa koji je pronađen otrovan. Policija je nesretnog Faulla našla u lokvi krvi, prosvirane lubanje.

Pročitajte svakako i drugu stranu na McAfeeevom blogu, mi ćemo svakako popratiti daljnje informacije, koliko je riječ o uroti nismo sigurni, ali smo sigurni da je McAfee sve samo ne dosadni kompjutorski nerd.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2