Skip to main content
  • denis&denis
  • 3.12.2012.

Denis&Denis se opasno vraćaju na scenu

Sljedeća godina za popularni riječki bend Denis&Denis bit će u znaku njihovih 30 godina postojanja, a u sklopu proslave održat će veliku koncertnu turneju po gradovima u regiji.

Naslovna foto

denis&denis

Kako bi upečatljivo najavili svoj povratak Denis&Denis koje trenutno čine Davor Tolja i atraktivna Ruby Montanari Knez ovih su dana u Rijeci snimili spot za singl „Opasno“ koji ujedno najavljuje i njihov novi album.

Spot je snimljen u prostoru Energane Hartere i u hotelu za pse ''Monty's Dog Hotel'' u Križišću. Zanimljivu priču o tome što se dogodi kada ludi znanstvenik pokuša stvoriti ženu iz snova, režirala je Kristina Barišić.

denisdenis

"Opasno" potpisuje ga Davor Tolja, dok je stihove napisala Alida Šarar. Glavnu mušku ulogu igra glumac, TV voditelj i novinar Davor Garić koji je utjelovio ludog znanstvenika.

"Ovaj je željno iščekivan materijal rezultat našeg četverogodišnjeg rada. Na albumu su gostovali Marko Tolja, Matija Dedić, Vlado Simchich-Vava i Frano Lasić" – otkrila je pjevačica grupe Denis & Denis, Ruby Montanari Knez.

{youtube}09z9O-55PdE{/youtube}

U sklopu obilježavanja 30 godišnjice postojanja benda na povratničkoj turneji po regiji Tolji i Ruby pridružit će se i Marina Perazić bez koje Denis&Denis ne bi ostavio toliko dubok trag i upisao se u povijest kao kultni bend iz osamdesetih koji je ujedno i polaznica elektronske glazbe ove regije.

{youtube}Kay-hTiqF8g{/youtube}

Njihova turneja počinje 7. prosinca u Tvornici kulture u Zagrebu, gdje će nastupiti nakon 25 godina, nastavlja na dočeku Nove godine na riječkom Korzu, dok bi novi album trebao ugledati svjetlo dana početkom sljedeće godine.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2