Skip to main content
  • 19.09.2007.

Underworld – Oblivion With Bells

Nakon prethodnog albuma "A Hundred Days Off", Underworld napokon izdaje peti studijski album koji će se pojaviti u listopadu. Proteklih pet godina koliko nisu izdavali ništa radili su na dva filma : "Breaking and Entering" (Anthony Mingella) i "Sunshine" ( Danny Boyl). Pored ovoga izdali su i novine ("In The Belly of Saint Paul"), gostovali u mnogim radijskim emisijama i nastupali širom svijeta.

Piše: 

Sudeći po ovome, izgleda da su ovo vrijeme skupljali materijal za ovaj album i napokon ga skupili. Album je snimljen pomoću više laptopa, u nekoliko studija a oko izbora pjesama pomogli su Darren Price, Brian Eno i Larry Mullen (U2). "Oblivion With Bells" je na neki način fuzija pravaca koje Rick i Karl vole pa su se tako na njemu našle pjesme bliske Nick Drake-u, Def Mix-u, James Holdenu i Ricardu Villalobos-u. Sudeći po kritikama novinara Underworld čeka uspješna sezona, a album bi mogao nadmašiti nadmaši njihov dosadašnji rad. Poslušajte i uvjerite se i sami..

Tracklist:

01. Crocodile
02. Beautiful Burnout
03. Holding The Moth
04. To Heal
05. Ring Road
06. Glam Bucket
07. Boy, Boy, Boy
08. Cuddle Bunny vs The Celtic Villages
09. Faxed Invitation
10. Good Morning Cockerel
11. Best Mamgu Ever

by Aleksandra Božović

Piše: www.happynovisad.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk