Skip to main content
  • alt
  • 14.09.2015.

United Underground International u Taboou

Australsko-njemačka crvenokosa, Slovenac i Hrvat za pultom, beskonačno puno tonova kvalitetnog neumoljivog techna, umorna stopala i srce koje se prelijeva! Nije loš plan za vikend.

 
Tko je Green Star DJ’s agencija? Što rade? Što žele? Rođena je 2013. u Zagrebu i njeni vrijedni mladi ljudi hrabro koračaju prema zajedništvu. S vizijom ujedinjenja europskih umjetnika pred licem globalnog rasplesanog tržišta žele onima koji s dušom rade ono što vole i nude svijetu glazbu ponuditi i šansu da se se njihov zvuk čuje i dati im priliku da se povežu s onima koji znaju više.

alt

 
Više o sva tri programa, GSDJ Green Room, Resurrection of Techno i United Underground, uhvatite ovdje, a mi s ponosom najavljujemo prvo ovogodišnje ugniježđenje United Undergrounda s dodatkom International na floor zagrebačkog Tabooa pod zajedničkim manifestom Hi Quality Techna. Iza pulta se smještaju Qu-Zen, Berinio i Pillsman.
 
S hrvatskim korijenjem duboko upisanim u DNK, s australskog kontinenta stiže nam crvenokosa koja poštu trenutno prima u Berlinu. U Australiji nije strankinja na floorovima velikih klubova kao što su Trench, Disconnected, Dragon Dreaming Festival, 4our, Shrug, Church of Techno, Billion Underground (VIC), Chinese Laundry, The House of Mince i Plastic, a podigla je živu i u kultnom berlinskom Trezoru. Ovoga petka Qu-Zen vraća se na ishodište u zemlju predaka.

alt

 
Berinio je pak izuzetno talentirani mladi umjetnik tik preko granice sa susjedima. Dani i noći provedeni u polumraku kućnog studija rezultiraju kvalitetnim produkcijama kojima u odobravanje kimaju i poznatiji techno sunarodnjaci poput Jaya Lumena, Veztaxa, Victorie Rebecce, Umeka, Lemona.

alt

 
S hrvatskog techno ognjišta ovdje je jedan od pionira zagrebačke elektronike, Pillsman. Raznolik, eklektičan i svestran ovaj glazbenik se s vremenom razvio u vrhunskog umjetnika s svjetskim potencijalom i Pillsman uletava s nečim novim, nečim starim i nečim techno.

alt

 
Dođi, pleši, luduj! Sjedenja nema, imamo samo stajaća mjesta! Počinjemo u petak, 18. rujna, par minuta prije no što se kazaljke poklope u pola noći i ne stajemo do 10 ujutro!
sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2