Skip to main content
  • 14.10.2016.

Unsound preuzima bivši strip klub u Krakowu kao novu lokaciju

Klub u kojem su Krakowčani donedavna gledali žene kako plešu sada postaje mjesto za jedan sasvim drugačiji tip plesa.

 
Unsound i Forum Przestrzenie udružili su se kako bi Krakow dobio novi klub imena "89", ili na poljskom Osiem Dziewięć. Lociran je ispod hotela Forum, a prije promjene svoje svrhe postojao je pod imenom "Crazy Dragon". Zmaj je bio baš lud od golih ženskih tjelesa posvuda kako se lokacija koristila kao strip klub. Dekor kluba neće se mijenjati, tepisi na podu i krovu će ostati, a Unsound je u press objavi napomenuo da ćete po ulasku "misliti da ste upali u film Davida Lyncha". 
 
Unsoundovci su se također osvrnuli i na nedavne tragedije koje su u posljednjih par mjeseci zadesile klupsku branšu i referirali se i na zatvaranje klubova kao što je fabric napomenuvši "cilj je da 89 postane ključna točka poljskog i europskog underground clubbinga" – pa će stoga preuzeti model da guest lista ne postoji i da se unutrašnjost ne smije fotografirati. Program će vikendom uključivati razne žanrove dance glazbe dok će preko tjedna to biti lokalitet za eksperimentalne glazbenike.

 
Eventi predotvaranja planirani su za vrijeme Unsound festivala, 22. i 23. listopada nakon što hotel Forum dovrši svoje radnje za tu večer. Upad će biti 25 PLN s time da vam festivalska ulaznica ne garantira upade na do festivala službeno odvojene evente. Za sada nam je ipak poznat raspored i lineup prve dvije večeri pa se nalukni niže:
 
Subota, 22. listopada
06:30 – Tin Man (AT) – dj
09:30 – Debonair (UK) – dj
11:30 – Lechuga Zafiro b2b Pobvio (UY) – dj
13:00 – Florentino (CO/UK) – dj
14:30 – Finish
 
Nedjelja, 23. listopada
07:00 – FOQL (PL) – reside
08:00 – Kosel (DE/PL) – dj
11:00 – Miles Whittaker (UK) – dj
13:30 – Not Waving (IT) – reside
14:30 – Finish
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk