Skip to main content
  • 27.12.2019.

Upečatljiva godina za našu Insolate. Evo što je Osječanka sve ostvarila 2019.

Iza Insolate je jedna od najuspješnijih sezona s nastupima po cijelom svijetu

Piše: 


Tako je Osječanka prvi put nastupala u Kini, a po drugi put imala turneju po Americi. Nakon pet godina opet se vratila na svjetski poznati festival Tomorrowland, te u kultni berlinski klub Berghain.

Kao najveći moment ove sezone izdvaja "Brunch in Park" u Barceloni odakle možete poslušati set niže u članku. Nakon mnogo godina vratila se napokon i u Beč na jedan od najdražih partija ove godine Fish Market koji odiše pravi i iskonskim Raveom; Genau party u Torinu gdje je zasvirala sa 999999999, te Decibel u Sarajevu sa SNTSom.

Osim gostovanja po svim svjetski poznatim klubovima, iza Insolate stoji i vrlo uspješna TRAUM sezona koju se održavala u prostoru Bastiona. Svojim rukama su preuredili prostor i učinili ga funkcionalnim, a gosti su im bili Zitto i Amotik. Sezona se nastavlja 11.01.2020. kada ugošćuju američku DJicu Jamaicu Suk. Traum je i ove godine bio dio osječkog festivala UFO na kojem su ugostili Stephanie Sykes.

Osim svirki Insolate bilježi i vrlo uspješnu godinu na producentskom planu sa izdanjima na labelu Gary Becka – Bek Audio, Suari, te remixima za HEX i RABE rec. A kao krunu svega Sunčica definitivno izdvaja debitantski album "Order is Chaos" na kojem je ostvarila suradnje sa Matrixxmanom i Sarom Renar, a koji je izašao u prosincu na njenom vinyl only labelu "Out of Place" kao dupla ploča.

"Do kraja godine me još možete uhvatiti u clubu Lehmann u Stuttgartu 27.12., Den Haagu 29.12., a možete popratiti moj live stream za HOR u Berlinu 30.12 od 18-19h na . 1. siječnja sam na velikom Novogodišnjem partiju u berlinskom clubu Anomalie zajedno sa Clouds, Mark Broom, JoeFarr, Roman Lindau", poručuje Insolate.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk